Theo Rose, in lacrimi la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cantareata a apelat la terapie pentru a trece mai usor peste aceasta perioada dificila din viata sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 nov 2020, 09:39

Theo Rose isi va deschide sufletul publicului si va povesti cum a trecut peste aceasta perioada si despre modul in care a ajutat-o partenerul ei de viata.

Theo Rose, una dintre concurentele acestui sezon de la “Bravo, ai stil! Celebrities” se va confesa in editia din aceasta seara a emisiunii, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D; artista marturiseste ca trece printr-o perioada mai putin placuta din viata sa, insa sedintele de terapie la care a decis sa apeleze si sprijinul pe care i-l ofer familia si  iubitul sau o fac sa treaca mai repede peste aceasta perioada.

Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul ca sunt aici, ca sunt foarte ocupata si ca petrecem foarte mult timp la filmari, ma ajuta extrem de mult; este o alta energie, interactionez in permanenta cu alti oameni, te schimbi, te machiezi… Ma tin ocupata cat mai mult si incerc sa fiu optimista!”,  spune Theo Rose.  

Theo Rose isi va deschide sufletul publicului si va povesti cum a trecut peste aceasta perioada si despre modul in care a ajutat-o partenerul ei de viata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Este un om minunat si, cu toate ca nu este mult mai mare decat mine, ma sustine.

Avem o relatie extraordinara, am evoluat impreuna. Cand   ne-am cunoscut nici eu, nici el nu stiam foarte bine cum sa facem (…) Si mai este si frumos!  J   E greu pentru cel de langa tine sa inteleaga ce se intampla cu tine… M-a sustinut in chestia asta, am apelat la terapie si sunt bine ”, continua Theo Rose.

Citeste si: Theo Rose, la manastire! „Mi-a placut atat de mult incat m-am hotarat sa raman in corul bisericii!”

Citeste si: Theo Rose o da pe trap! Duet de senzatie cu Emy Alupei, in culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”