Theo Rose, luată pe nepregătite: „Vine bebe”. La ce gest a recurs Theo Rose, pe ultima sută de metri

Author: Andreea Buinoschi

Theo Rose se apropie de luna a opta de sarcină

Sursa: Instagram

Theo Rose este mai fericită ca niciodată, căci fiul ei, Sasha Ioan, mai are puțin și vine pe lume. Artista este în toiul pregătirilor și se simte copleșită de tot ceea ce trebuie să facă în doar câteva săptămâni.

Theo Rose se apropie de finalul sarcinii și, în doar câteva săptămâni, urmează să își aducă pe lume fiul. Cu toate acestea, nu a reușit să cumpere prea multe pentru Sasha Ioan, așa că a început să achiziționeze cele necesare.

Theo Rose a început cumpărăturile pentru bebe

Theo Rose se apropie de luna a opta de sarcină, ceea ce înseamnă că venirea pe lume a micuțului ei este din ce în ce mai aproape.

Cum ultimele luni de sarcină sunt destul de dificile, aceasta nu va mai avea energia necesară pentru a face ultimele pregătiri.

Prin urmare, artista a plecat să cumpere cele necesare pentru copil, acum, cât încă mai este în putere. Cu toate acestea, oboseala a început să își spună cuvântul, căci, pe contul ei de Instagram, unde a vorbit despre cumpărăturile pe care le face, se putea observa că nu se simte foarte bine.

În drum spre locația unde trebuia să ajungă, aceasta le-a mărturisit fanilor că nu știe exact ce trebuie să cumpere pentru un copil, dar începe cu primele lucruri de care va avea nevoie, precum căruciorul și scaunul pentru mașină, în care îl va aduce de la maternitate.

Citește și: Theo Rose, trasă la răspundere de Anghel Damian. Viitoarea mămică nu s-a putut abține: „Ce îi zic eu când ne-om vedea?”

„Astăzi, încep seria de cumpărături pentru Sasha. Nu știu exact ce mă duc să cumpăr, dar, cu siguranță, încep cu astea: cărucior, scaun pentru mașină, scoică. Vine copilul și n-am unde să îl pun. «Se uită și zice Și eu unde stau?»”, a povestit Theo Rose.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Artista este gata cu primele lucruri de pe listă

După câtva timp, Theo Tose a revenit pe Instagram, spunând că a ales, deja, câteva lucruri pentru copil și urmează să le ridice peste câteva zile. Iubita lui Anghel Damian a fost uimită de câte lucruri are nevoie un copil și este conștientă că și alte cumpărături vor urma, deoarece un copil mic are nevoie de foarte multe.

„Am fost, am ales și cărucioare, o să vă arăt. Landou, scoică, habar n-am avut că atâtea chestii trebuie să ai, n-am știut. O să vă arăt săptămâna viitoare, când mergem să le ridicăm și să montăm baza scaunului de mașină, aia pe care pui scoica.

Citește și: Multă lume nu știe unde a copilărit Theo Rose. În buletin, ea este Theodora Maria Diaconu și s-a născut pe data de 8 august 1997

Extraordinar mi s-a părut, zici că mi-am cumpărat mașină, zău! Cum mi-a explicat acolo, cum se face, cum se întoarce... Trebuie să îmi mai explice de vrei 30 de ori”, a mai povestit artista.

Cu toate că nu a știut la ce să se aștepte atunci când a venit vorba de cele necesare, Theo Rose abia așteaptă să nască și să îl țină în brațe pe Sasha Ioan.