Theo Rose nu are voie să facă asta. Doctorul i-a interzis categoric: „Nu prea am mâncat”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 mai 2023, 10:53

Cum afectează alimentația vedetei bebelușul pe care-l are în pântece

Sursa: Instagram Theo Rose - colaj Kanal D

Theo Rose și Anghel Damian formează de ceva timp un cuplu foarte apreciat în showbiz. Cei doi urmează, de asemenea, să devină și părinții unui băiețel.

Theo Rose este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, și nu mai este un secret că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Damian Anghel și că urmează, peste puțin timp, să devină mămică. 

Theo Rose a primit interdicții alimentare în a opta lună de sarcină

Recent, Theo Rose a anunțat că doctorul i-a interzis să mai mănânce carbohidrați, deoarece afectează copilul, în sensul că tot ce asimilează corpul artistei duce la creșterea capului fătului.

Din acest motiv, Theo Rose s-a abținut să-și mai satisfacă poftele culinare și a mâncat doar câteva sticksuri toată ziua.

Citește și: „Nu mai știi nici pe unde să te acoperi. De asta îți arde?”. Theo Rose resimte din plin nemulțumirile de femeie însărcinată. Artista, nevoită să renunțe la ceea ce îi place

„Nu prea am mâncat, am mâncat niște sticksuri de la fete.

N-am mai mâncat că mi-a zis doctorul să nu mai bag carbohidrați, că copilul meu bagă la cap, și a făcut capul mare. E bine, că e semn că e deștept. Dacă asimilează acolo, mă interesează cel mai mult!”
, a spus, într-o notă amuzantă, Theo Rose.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Theo Rose, cea mai mare teamă de când a rămas însărcinată

Theo Rose a dezvăluit că, de când a rămas însărcinată, este copleșită de emoții. Același lucru îl experimentează și partenerul ei, care ete foarte grijuliu și atent când vine vorba de copilul și iubita lui.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a recunoscut că se gândește la o grămadă de lucruri de când este însărcinată și că se teme de viitor. După ce naște, Theo Rose vrea să își continue toate proiectele pe care le are în plan și speră ca totul să decurgă așa cum își dorește.

Mai important de atât, își dorește ca băiețelul ei să fie sănătos și să poată trece ușor prin momentele în care va fi departe de el din cauza meseriei sale.

Citește și: Multă lume nu știe unde a copilărit Theo Rose. În buletin, ea este Theodora Maria Diaconu și s-a născut pe data de 8 august 1997

Artista a dezvăluit că îi va fi greu să fie departe de micuțul ei și că se gândește mereu dacă va fi, într-adevăr, o mamă potrivită.

„Prima dată nu știi ce să înțelegi, e un gol în stomac nefiresc. Eu am simțit de multe ori un gol în stomac, dar acum se simte total diferit.

(...)Toată lumea trăiește asta și Anghel mai mult decât mine, pe el îl ia cu leșin la fiecare control, la fiecare indicație a medicului, că apar tot felul de situații neprevăzute. La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmpla ceva.

E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă. Te gândești și după naștere dacă o să fii o mamă potrivită, dacă te descurci, mă apucă tot felul de gânduri.(...) Eu îmi doresc să-mi continui activitatea cu totul și mă gândesc că cel mai greu este să fii plecată și să fie ceva, să fie răcit sau să aibă o problemă. Nici nu vreau să mă gândesc, mă ia plânsul”, a dezvăluit Theo Rose, într-o emisiune televizată.