Theo Rose, prima declaratie la adresa Alexandrei Ungureanu dupa ce aceasta a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities": "Lupta a fost..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 dec 2020, 09:21
Theo Rose s-a clasat pe locul doi in Marea Finala "Bravo, ai stil! Celebrities"

Theo Rose s-a calsat pe locul doi in Marea Finala "Bravo, ai stil! Celebrities."

Theo Rose a fost la inaltimea asteptarilor publicului si a juratilor, a fost apreciata de toata lumea din toate mediile, a fost la egalitate prin voturi la un moment dat cu Alexandra Ungureanu, insa pana la urma Alexandra a fost favorita publicului. Astfel, Theo Rose s-a clasat pe locul doi, insa concurenta a fost extrem de fericita, nu a avut regrete si a multumit tuturor celor care au fost cu sufletul si inima alaturi de ea.

"Conteaza enorm pentru mine ca sunteti aici si dupa ce s-a incheiat si vreau sa va multumesc de un miliard de ori pentru ca m-am simtit ca un sportiv care isi reprezinta tara la un campionat."

Theo Rose a pierdut marele titlu "Bravo, ai stil! Celebrities", clasandu-se pe locul secund

Citeste si: Prima reactie publica a sotului Andreei Tonciu! Ce a spus Daniel Niculescu dupa ce Andreea a fost eliminata in Marea Finala

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Theo Rose, primele declaratii despre ce s-a intamplat in Marea Finala

Citeste si: Silvia Popescu, prima reactie dupa ce Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Despre competitie...Lupta a fost dreapta! Am impartit tensiunile finalei cu Alexandra Ungureanu, care nu doar ca e o femeie stilata, dar si un artist frumos si un om corect.

Ma bucur pentru ea si sper ca premiul asta sa ii fi demonstrat cat de mult valoreaza si sa fie increzatoare. Adevaratele valori morale inca sunt apreciate si asta inseamna o speranta in plus pentru generatia mea. Sunt mandra de voi, de mine si pe mai departe, tot ce va pot spune este sa va pregatiti...
Fiecare piesa de-ale mele, de aici inainte, va fi ca un moment de finala la  @bravoaistil. O sa va fac mandri!"

Telespectatorii au decis ca Alexandra Ungureanu să fie Cea mai stilată celebritate din România, iar aceasta a intrat în posesia cecului de 100.000 de lei și a titlului pentru care a luptat întreaga competiție stilistică.

Cu un procentaj de 50,3%, Alexandra Ungureanu a fost favorita publicului, aceasta fiind urmată îndeaproape  în clasament de Theo Rose, cu un scor foarte apropiat, de 49,7%.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.