Theo Rose și Alex Leonte, la un pas de despărțire: "Ne certăm des. O să mă mut la sora mea"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 05:35

Theo Rose şi Alex Leonte au fost de mai multe ori în pragul despărţirii. Cântăreaţa a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre iubitul său, dar şi despre neînţelegerile din cuplu. 

Theo Rose, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!", a povestit recent, într-un interviu, că ea și iubitul ei, Alex Leonte, au fost de mai multe ori la un pas să se despartă.

Citeste si: Cum a ajuns Jador la Survivor Romania! Informatii confidentiale spuse chiar de fostul Faimos fara perdea

Ce se întâmplă cu relaţia lui Theo Rose

Theo Rose și Alex Leonte sunt împreună de patru ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Însă, cum în fiecare relație există mici discuții în contradictoriu, nici cei doi îndragăostiți nu au fost "ocoliți" de micile certuri care se regăsesc în fiecare cuplu. 

Celebra cântăreață a dezvăluit câteva detalii despre relația pe care o are cu iubitul ei, Alex Leonte.

Mai exact, artista a mărturisit că ea și iubitul ei au fost la un pas de despărțire de mai multe ori, dezvăluind totodată și motivul certurilor din cuplul lor.

Citeste si: Oana Lis, la un pas de a rămane falită! Cine a încercat să profite de banii soției lui Viorel Lis. Blondina a tras un semnal de alarmă pe internet

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Suntem într-o relație de patru ani. Dacă el n-ar mai exista, eu nu aș ști ce să fac. Mi-ar fi foarte greu o perioadă lungă de timp. Încercări au fost și n-am putut să renunțăm.

O dată am zis că o să mă mut la sora mea și nu m-am mutat niciodată, de fapt, nu am putut să dorm nici măcar o noapte fără el.

Ne certăm des, pentru că își lasă șosetele aiurea prin casă. Îi zic să și le pună o dată în coșul de rufe",   a spus Theo Rose.

Citeste si: ATENȚIE! Un copil de 11 ani se luptă pentru viață după o provocare de pe TikTok: "Sunt mortale!"

Întrebată dacă este o persoană geloasă, Theo şi-a adus aminte de un moment petrecut într-un club.

Artista a povestit cum a decurs întreaga scenă, în momentul în care o domnișoară a venit și i-a spus ceva la ureche prietenului ei. 

"Mai sunt și eu geloasă, cred. S-a întâmplat o dată ceva. Eram la ziua unei prietene într-un club.

La un moment dat, s-a ridicat de la o altă masă o tipă, se agață de gâtul lui Alex, i-a zis ceva la ureche și a plecat.

Atunci am simțit puțin gelozie, dar am încercat să ascund. Când s-a uitat la mine am fost gen: „ce ți-a zis?”, dar, de fapt, îmi venea să intru sub masă. Dacă vrea să-i fie bine și să mai aibă zile pe acest pământ, bine ar fi să nu mă înșele",   a continuat ea.