Theo Rose și Alex Leonte, vestea care a șocat pe toată lumea. Cei doi se căsătoresc?!

Author: Ana Dinu
Actualizat: 09 dec 2021, 22:09
Theo Rose și Alex Leonte au facut anunul !
Sursa: Instagram

Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, au făcut anunțul mult așteptat de fanii artistei. Cei doi se pregătesc să facă pasul cel mare?!

Theo Rose și Alex Leonte, nepotul celebrului Nea Marin, formează un cuplu de mai bine de patru ani, iar fanii acestora se întreabă când au de gând să facă pasul cel mare în relația lor. Theo a făcut anunțul care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Theo Rose și Alex Leonte se căsătoresc?!

Theo și Alex sunt foarte fericiți împreună, mai mult decât atât, familile lor se înțeleg extraordinar.

Ei au petrecut Paștele împreună, iar fanii de pe rețelele de socializare au luat parte la momentele frumoase petrecute de aceștea în weekend. Artista a fost foarte activă în mediul online și a împărtășit cu urmăritorii săi toate momentele petrecute alături de familia ei de Paște.

De curând, Theo a răspuns la cea mai râvnită întrebare a fanilor săi. Când urmează să se căsătorească cu Alex Leonte.

În cadrul unei emisiuni, cântăreața a marturisit că nu este pregătită momentan să facă acest pas.

”E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult departe de subiect (nr. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie. Ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva.”, 

a declarat Theo Rose.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Theo Rose a îmbrăcat rochia de mireasă! Imagini spectaculoase cu fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Theo Rose, dezvăluiri incredibile despre Bogdan de la Ploiești

Despre Theo și Bogdan de la Ploiești se zvonește în continuare că între ei ar fi ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

Colaborarea lor pe plan muzical a avut un mare succes în rândul fanilor care și-au exprimat dorința de a-i vedea împreună, formând un cuplu. Artista a negat toate zvonurile că între ei ar exista o altă relație, în afară de cea de prietenie.

”După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat. Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar.

Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut mișto.

După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa...dar

asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex”,  a povestit Theo Rose.

Citeste si: Theo Rose a izbucnit în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu artista, în Vinerea Mare: „Sunt tristă rău...”