Theo Rose și Anghel Damian, căsătoriți pe ascuns!? Cum au fost dați de gol: “Bine ca au reușit sa țină secret”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 aug 2023, 13:49

Theo Rose

 
Sursa: https://www.facebook.com/TheoRoseOfficial

Theo Rose a fost nașă mare în acest weekend.

Pe data de 27 august, Theo Rose și Anghel Damian au devenit nași de cununie pentru un cuplu de tineri din București. Cum a fost posibil dacă cei doi nu sunt căsătoriți?

Theo Rose- nașă mare în acest weekend

Duminică, 27 august, Theo Rose și partenerul de viață, Anghel Damian au devenit nași de cununie a uneia dintre cele mai bune prietene a artistei.

Cu toate că cei doi nu sunt căsătoriți, există o excepție lăsată de Biserica Ortodoxă pentru cei care doresc să cunune.

„Am fost nașii prietenei mele din copilărie...” a ținut să precizeze artista într-un filmuleț afișat pe pagina sa de Tik-Tok. Artista apare în biserică, în timp ce întinde mâna, mândră, să îi fie sărutată de către fină, conform unui ritual creștin ortodox.

Citește și: „Mi-am luat bărbatul” Theo Rose, apariție inedită alături de Anghel Damian. Ce se întâmplă cu cei doi în aceste momente

Cum poți să devii naș dacă nu ești căsătorit religios?

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia fiind nedumeriți de modul în care cei doi au devenit nași fără ca ei să fie căsătoriți la biserică.            

„Tu ești căsătorită religios, de ești nașă?”

„Theo e căsătorită? Ca să fii naș de cununie nu trebuie să fii căsătorită?”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ca să își lămurească admiratorii, artista a postat pe contul său de Instagram următorul mesaj: „...Cu toate acestea, nașii de cununie pot fi și necăsătoriți, doar în anumite condiții. Acest lucru este posibil cu o dispensă de la preot și cu condiția ca nașii să se cunune religios în următorul an.”

Cântăreața și actorul nu sunt căsătoriți și, din această cauză, ei nu puteau fi nași în biserică, însă, probabil, ei au primit o aprobare și totul a decurs cum și-au dorit.

De la biserică, mirii și nașii s-au îndreptat spre locația de petrecere, unde atmosfera a fost întreținută de Elena Gheorghe.

Ce spune Theo Rose despre nunta cu Anghel Damian?

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din România, începând din vara anului 2022. Relația celor doi a evoluat extrem de rapid, iar la scurt timp au anunțat că vor deveni părinți.

Nimeni nu se aștepta ca relația lor să curgă atât de rapid, dar se pare că aceștia sunt mai fericiți ca niciodată.

Regizorul Anghel Damian a acceptat invitația lui Selly de a face parte din vlogul său, unde a fost pus la detectorul de minciuni. Alături de Anghel Damian a fost și Codin Maticiuc, care îi punea întrebările acestuia, iar în culise se afla și Theo Rose, care era foarte atentă la răspunsurile oferite de iubitul ei.

Întrebat de către Codin Maticiuc când vor face cei doi nunta, Anghel a răspuns că:  „Nu știu. Nu știu data exactă”.

Citește și: Ipostaza inedită în care a fost surprinsă Theo Rose în pat „ Știți pozele alea când își trădează iubita?” Artista a venit cu o explicație

Theo Rose nu s-a putu abține și a intervenit în discuție comentând că: „Întreabă-l dacă vrea mai bine. Nu când mă ia. A spus că nu îi plac nunțile și apoi a spus lumea că nu vrea să mă ia”.

Totuși întrebat dacă de rușinea artistei vrea să se căsătorească cu ea, Anghel Damian a răspuns fără să stea pe gânduri „Da!”

Sursă: tiktok.com