Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! Artista a dezvăluit unde și când a avut loc fericitul eveniment: „Ne-am cununat la primărie și la biserică”

Autor: Diana Bostan

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret.

Sursa: Instagram: Theo Rose Official

Theo Rose și Anghel Damian au spus "Da!" în mare secret! Deși nimeni nu bănuia, cei doi și-au unit destinele în urmă cu trei săptămâni, în cadrul unei ceremonii intime.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret, fără ca nimeni să știe, în urmă cu trei săptămâni. Artista, cunoscută pentru discreția sa, a dezvăluit recent, pentru Cancan.ro, faptul că ceremonia a fost una extrem de intimă, doar cu familia apropiată.

Citește și: Anghel Damian a vorbit pentru prima dată despre divorț. Cum a reușit regizorul să treacă peste această perioadă din viața lui: „Nu simt despărțirea”

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit

Fără petrecere grandioasă sau presiunea unui eveniment mare, cei doi și-au unit destinele într-o atmosferă relaxată, descrisă de Theo Rose ca fiind "ca un grătar în familie". Nunta a avut loc într-o duminică, iar cei prezenți au fost nașii, părinții și frații lor.

Citește și: Theo Rose a îmbrăcat rochia de mireasă chiar de ziua ei de naștere: „O dorință îndeplinită”. Fanii au reacționat imediat

Theo Rose a explicat că a preferat această variantă simplă din cauza programului său încărcat și a lipsei de energie pentru o petrecere mare. Totuși, momentul a fost încărcat de emoție și l-a descris drept "cea mai frumoasă nuntă" la care a participat vreodată. Chiar dacă luna de miere este planificată abia în ianuarie, artista a declarat că nu își poate imagina să plece fără fiul lor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie.

A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a spus Theo Rose pentru Cancan.ro.

Theo Rose nu concepe luna de miere fără micuțul Sasha

Artista a mai povestit despre cât de atașat este copilul lor de ea, împărtășind cum momentele petrecute împreună îi aduc o imensă bucurie.

Micuțul preferă să doarmă lângă ea, iar legătura dintre ei a devenit și mai puternică, lucru pe care Theo îl vede ca pe o satisfacție de neprețuit.

Citește și: Cum a reacționat Anghel Damian atunci când a aflat că Theo Rose este însărcinată, după doar câteva luni de relație. Mărturisirile neștiute făcute de regizor: „Nu a fost nevoie de niciun cuvânt”

Theo Rose și-a exprimat recunoștința pentru experiența maternității și a subliniat cât de norocoasă se simte pentru faptul că are un copil atât de minunat și iubitor.

„Acum a început să fie și mai atașat de mine. Nu e disperare, nu are nicio problemă să stea cu mama, sau cu bona, dar atunci când mă vede, e bucuria aia din ochii lui, ceva extraordinar. El vrea cu mine să doarmă, nu cu altcineva, e o satisfacție pe care nu o pot explica. Știam că sunt în stare de această iubire maternă, atât de mare. Îmi doresc și mai mult și mai bine. Am și un copil minunat, e un copil bun”, a mai spus artista, pentru sursa menționată anterior.