Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc! Când are loc cea mai așteptată nuntă a anului

Autor: Diana Ghita

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc de nuntă

Sursa: Instagram Theo Rose; Pexels

În cursul acestei veri va avea loc nunta lui Theo Rose și a lui Anghel Damian, despre care viitorul mire a dezvăluit detalii surprinzătoare.

Anul trecut, Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinții unui frumos băiețel, pe nume Sasha, iar acum urmează să devină soț și soție. Deși mulți se așteptau la o nuntă grandioasă, bărbatul a dezvăluit că evenimentul va fi unul restrâns.

Cum va fi nunta lui Anghel Damian și a lui Theo Rose

Actorul a explicat că, momentan, timpul nu le permite lui și viitoarei soții să organizeze o nuntă de proporții, așa că au ales să celebreze căsătoria printr-o petrecere cu rudele și apropiații lor.

Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genu. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”,  a declarat Anghel Damian pentru Viva.

Citește și: Cum a reacționat Anghel Damian atunci când a aflat că Theo Rose este însărcinată, după doar câteva luni de relație. Mărturisirile neștiute făcute de regizor: „Nu a fost nevoie de niciun cuvânt”

Deși nunta se apropie cu pași repezi, cuplul nu și-a ales, încă, nașii. Viitorii miri au de ales între trei perechi, însă vor să facă o alegere potrivită, întrucât doresc niște părinți spirituali pe care se îi considere un exemplu după care să se ghideze în viață.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose și Anghel Damian își iau în serios responsabilitățile de părinți

Anghel Damian și Theo Rose sunt niște părinți extrem de dedicați, întrucât, deși au niște profesii care îi solicită foarte mult, micuțul Sasha reprezintă o prioritate în viețile lor. De asemenea, aceștia se simt cu adevărat împliniți de când copilul a venit pe lume.

„Încercăm pe cât posibil să eficientizăm munca, să ne împărțim responsabilitățile, să ne alegem cu atenție proiectele și să nu ne mai risipim în o mie de lucruri.

Dintre toate, rolul de părinte este cel mai important și, de aici, totul decurge firesc.

Dacă știi cu adevărat ce e important pentru tine, totul se așază în forma acelui lucru și obstacolele devin din ce în ce mai ușor de depășit”,  a povestit Anghel, pentru sursa citată.

Citește și: Cine a făcut primul pas în relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: „I-a fost foarte frică”. Gestul neașteptat al artistei când a aflat că Anghel Damian o place

De asemenea, cei doi îndrăgostiți pun mare preț și pe relația lor, așa că au mare grijă să nu se neglijeze unul pe celălalt și să petreacă momente frumoase în doi: „ Ne-am promis cel puțin o zi pe săptămână doar în doi și ne-am ținut până acum de asta cu stoicism”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.