Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă înainte de a se căsători! Cum arată noua locuință a celor doi și când urmează să facă nunta

Author: Diana Ghita
Actualizat: 14 ian 2024, 17:47

Theo Rose și Anghel Damian sunt nerăbdători să se mute în noua lor casă

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian fac pregătiri serioase. Cei doi sunt pe punctul de a se muta într-o nouă casă și, totodată, se pregătesc pentru nuntă.

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar băiețelul lor, Sasha, îi face foarte fericiți.

Theo Rose și Anghel Damian fac pași mari în relația lor

Deși au un copil, cei doi îndrăgostiți nu sunt, deocamdată, căsătoriți, însă planifică să facă acest lucru în vara acestui an.

Conform informațiilor transmise de Cancan, Theo și Anghel ar urma să se căsătorească civil și religios undeva prin luna august, aproape de zilele lor de naștere, de pe 8, respectiv 9 august.

Cuplul va ține petrecerea de nuntă în afara Bucureștiului și vor fi invitați doar prietenii apropiați și rudele. Însă, viitorii soți nu s-au decis, încă, în privința nașilor, întrucât au de ales între 3 perechi.

Theo și Anghel nu se pregătesc doar pentru nuntă, ci și pentru mutarea în noua lor casă, care, după spusele artistei este „aproape gata”.

Aceasta a postat câteva poze din interiorul noii lor locuințe chiar pe pagina ei personală de Instagram, în secțiunea de story, arătându-se foarte entuziasmată de aspectul camerelor, dar și nerăbdătoare să se mute în imobil, împreună cu familia ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Primul Crăciun în familie. Cum arată Sasha, băiețelul artistei Theo Rose și al lui Anghel Damian. Vedeta s-a ferit să-i arate chipul micuțului până acum

Theo Rose și Anghel Damian vor fi plecați din țară timp de o lună

În perioada următoare, cei doi îndrăgostiți vor fi ocupați cu mutarea, însă au grijă ca, după aceea, să-și reîncarce bateriile timp de o lună într-un sejur exotic. La finalul acestei luni, Theo Rose și Anghel Damian vor pleca într-o vacanță de lux, la Dubai.

Deși au un mic bebeluș împreună, cuplul nu uită să petreacă momente în doi, prin care să se deconecteze, pentru un timp, de la viețile lor solicitante.

În luna noiembrie, cei doi au ieșit în club, acolo unde, pentru câteva momente, au uitat de stres și de responsabilități, lăsându-l pe copilul lor în grija bunicilor.

Citește și: Theo Rose nu a învățat din greșelile trecutului: ”Sunt exact în același punct, nu am evoluat deloc” Ce se întâmplă cu artista în perioada sărbătorilor de iarnă

„Ca proaspeți părinți, ne alegem cu grijă ieșirile, iar pe cea de zilele trecute nu aveam cum să o ratăm.

Ne-am simțit bine și ne-am distrat până la o oră decentă, am plecat pe la 12 noaptea.

Micuțul nostru a rămas în grija părinților noștri, care ne ajută enorm”,  spunea Anghel Damian, citat de România TV.