Theo Rose și fiul ei au rămas singuri acasă: „Foarte complicat. Totul s-a schimbat”. Artista nu s-a sfiit și a spus adevărul

Author: Andreea Buinoschi

Theo Rose a rămas singură, cu fiul ei, timp de două ore

Sursa: Instagram

Theo Rose a născut în urmă cu două săptămâni, iar perioada de acomodare continuă. Aceasta are aproape familia, care o ajută la orice pas și o învață cum se crește un copil, dar acest lucru nu înseamnă că toate greutățile dispar.

Theo Rose se poate considera o proaspătă mămică norocoasă, deoarece, de când a născut, toată familia s-a mobilizat și o ajută cu tot ceea ce are nevoie. Cu toate acestea, oboseala a început să își spună cuvântul, iar artista înțelege momentele în care părinții se plâng de cât este de greu să crești un copil.

Theo Rose începe să resimtă greutățile vieții de mamă

Recent, Theo Rose a vorbit despre ce se întâmplă în viața ei de când a născut. Aceasta a fost la de sinceră ca până acum și nu s-a ferit din a spune ce îi pune bețe în roate. Așa cum se întâmplă în cazul tuturor părinților, oboseala este cea care se resimte cel mai puternic și, din păcate, acesta este doar începutul.

Theo Rose a rămas singură, cu fiul ei, timp de două ore, deoarece Anghel Damiana a fost nevoit să plece puțin.

În tot acest timp, în loc să se odihnească, Theo Rose a avut și alte lucruri casnice de făcut și a recunoscut că nu poate dormi atunci când și Sasha Ioan o face.

Citește și: „Cel mai fericit moment din viata mea”. Theo Rose, imagini emoționante din sala de nașteri, alături de Anghel Damian

Suntem singuri acasă, pentru 2 ore și a dormit până acum  (...)

Doar din punct de vedere al oboselii. Nu pot să mă sincronizez cu el chiar așa, că mai sunt lucruri de făcut prin casă, mă apuc, mai bag la spălat. (…) Nu apuc să dorm cu el. Din punctul ăsta de vedere, mi se pare dificil (n.r. din cauza oboselii).  În schimb, sunt și norocoasă, că am parte de ajutor, de susținere, sunt toți oamenii alături de mine” a
povestit artista, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Întreaga familie a avut parte de multe schimbări

Nu doar Theo Rose și Anghel Damian trebuie să se acomodeze cu toate schimbările care au loc, ci și familiile lor, deoarece venirea unui copil pe lume aduce, în primii lui ani de viață, multe noutăți.

De asemenea, deși au devenit părinți, niciunul dintre ei nu renunță la sectorul profesional, deoarece și el este important și nu pot da cu piciorul la tot ceea ce au relizat până să apară Sasha Ioan în viața lor. Prin urmare, Anghel Damian va termina treburile pe care le mai avea perioada aceasta, urmând ca, apoi, Theo Rose să își reia activitatea. 

Citește și: Cum a fost așteptată Theo Rose de familie, după ce a ajuns acasă cu fiul ei. Artista nu se aștepta la acest gest din partea părinților: "Nici nu m-am gândit. Ne-a făcut aici frumos"

În acest fel, ambii părinți vor petrece timp cu fiul lor, iar micuțul va avea alături, în permanență, câte un părinte. Cu toate acestea, Theo Rose a recunoscut faptul că este dificil în această perioadă, deoarece Anghel Damian trebuie să se deplaseze dintr-un loc în altul: „ E foarte complicat în momentul ăsta să stea departe de noi, a făcut naveta și la țară”.