Theodor Stolojan, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! #Fostul Premier al Romaniei va oferi detalii despre averea sa personala, decizii politice si viata privata

Author: Oana Picerea
Actualizat: 18 mai 2021, 12:33

In aceasta seara, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzata la ora 23:00, la Kanal D, fostul Premier al Romaniei, Theodor Stolojan va oferi amănunte, în exclusivitate, despre carieră, viața personală, dar și decizii luate în perioada în care a fost unul dintre pionii importanți ai economiei românești.

Theodor Stolojan este unul dintre politicienii cu greutate pe care îi are România, a fost, de-a lungul carierei sale politice, ministru de finanțe, Premier al României, senior economist la Banca Mondială, Președinte de partid, Consilier prezidențial și Europarlamentar. De asemenea, în perioada 1991 – 1992 a deținut funcția de Premier din partea FSN, iar în anii 2000 a intrat oficial în politică, în Partidul Național Liberal.

Theodor Stolojan, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Fac parte din clasa de mijloc, partea de sus, upper-level (…) Banii pe care i-am castigat, in general, i-am investit”, este o parte din raspunsul oferit de Theodor Stolojan, in momentul in care ofera informatii cu privire la averea sa personala.

Citeste si: Theodor Stolojan vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Fostul Premier al României, dezvăluiri în premieră despre cariera politică și viaț personală a acestuia

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Meritați să stați  mai mulți ani premierul României?”, “Dacă v-ați întoarce în  timp ați mai confisca valuta românilor?”, “Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu?”, “Momentul <Dragă Stolo> a fost șantaj sau regie politică?”, “Ce problemă aveți cu familia Băsescu?”, “Este Călin Popescu Tăriceanu un politician răzbunător?”, “I-ați dăruit soției o parte din parcul Herăstrău?  sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Theodor Stolojan în ediția din aceasta seara a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!