ThinkDigital este reprezentantul exclusiv de vanzari tip display advertising al TripAdvisor in Romania, Grecia, Bulgaria si Ungaria

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 15:00

ThinkDigital, parte a grupului TDG, devine reprezentantul exclusiv al TripAdvisor privind solutiile avansate de publicitate tip display in Romania, Grecia, Bulgaria si Ungaria.

TripAdvisor este cel mai mare furnizor de informatii de calatorie din lume, ajutand turistii sa-si planuiasca si sa rezerve vacantele. Platforma ofera sfaturile a milioane de turisti plus o varietate larga de destinatii, punand la dispozitia utilizatorilor link-uri utile pentru rezervari la cele mai bune preturi.

Site-urile reunite sub brandul TripAdvisor formeaza cea mai mare comunitate de travel din lume, ajungand la 340 de milioane de vizitatori unici pe luna.

Conform Comscore (Iunie 2015), unul din doi turisti la nivel global au vizitat TripAdvisor la un moment in cautarea informatiilor de calatorie.

Odysseas Ntotsikas/ CEO si Fondator TDG a spus despre acest parteneriat: "TripAdvisor are un impact de neegalat asupra zonei de travel si petrecerii timpului liber, plus un mod unic de a ajunge la consumatorii locali si straini, ceea ce reprezinta o componenta vitala pentru orice campanie (nu doar din zona de travel) ce are ca target aceasta audienta mare si orientata spre zona de mobile".

TripAdvisor ofera oportunitati variate de promovare atat pe desktop cat si pe mobil, diverse formate video plus o targetare specifica atat pentru localnici cat si pentru turistii straini (zona de lux, familie, business sau calatorii pe distante scurte).

„Noul parteneriat completeaza oferta actuala a ThinkDigital Romania, care cuprinde o larga varietate de site-uri si branduri cunoscute pe piata locala, precum si alte branduri internationale cunoscute. Suntem convinsi ca partenerii nostri locali, clienti si agentii media vor aprecia noua oferta pe care o construim pentru a conecta eficient brandurile cu consumatorii potriviti din Romania”, a completat Cristina Cucuiu,

director general al ThinkDigital Romania.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Detalii despre activitatea TripAdvisor gasiti si aici, unde a fost publicata prezentarea companiei sustinuta in cadrul ICEEfest 2016. Daca sunteti interesati de variantele de promovare, va rugam sa ne contactati.

##
Despre ThinkDigital

ThinkDigital este cea mai mare retea de Digital Media din Europa Centrala si de Est.

Infiintata in 2006, ThinkDigital este regia de vanzari parte a TDG (www.thinkdigitalgroup.net) si are o prezenta locala in 6 piete din Europa Centrala si de Est, servind clienti la nivel global.

Pe langa o retea puternica de site-uri locale, ThinkDigital este de asemenea partenerul autorizat al unor playeri internationali precum Dailymotion, Facebook, MSN, Shazam, Skype si nu numai.

Pentru detalii, accesati www.thinkdigital.net.

 

Taguri: