Ti-a ramas frigiderul plin dupa Paste si nu stii ce sa faci cu mancarea? Noi iti prezentam cele mai simple retete de dupa sarbatori

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 apr 2018, 13:01

Pastele a trecut, dar frigiderul a ramas plin? Daca v-ati saturat de mancarea grea de sarbatori, e timpul sa refolositi ingredientele ramase.

Cantareata Adriana Irimies vine cu o reteta simpla si foarte gustoasa.

Vom pregati impreuna o reteta prin care toate gospodinele vor economisi ceea ce a mai ramas de la masa de Paste, respectiv ouale.

Daca ati inrosit prea multe oua de Paste nu le lasati sa se strice! Le puteti folosi pentru ceea ce gospodinele din Ardeal numesc "salata in straturi"! Celalalte ingredientele le-aveti sigur in casa!

Cas, iaurt, sau lapte acru cum se spune la noi si verdeata.

Verdeata are asa: cozi de usturoi, de ceapa tocate marunt, patrunjel, telina si eu pun si leustean.

Pe langa lactate, verdeturi si oua, mai aveti nevoie de timp: nu mult, doar 10 minute! Atat ne va lua sa transformam reciclam mancarea pe care altfel am fi aruncat-o!
Vezi mai multe detalii si inregistrare pe kfetele.ro