Ti-ai dori sa ai asa ceva in casa! 10 cele mai COOL LAMPI de perete

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:04

Toate femeile isi doresc sa fie in pas cu moda, sa aiba in garderoba haine in trend si nu numai, daca se poate sa fie ca in cataloagele de moda din capa pana-n picioare.

Daca totul s-ar rezuma numai la aspectul fizic si lahaine ar fi minunat, dar femeile isi doresc sa aiba si casa in pas cu moda. Si pentru ca stim cat de important este sa te simti bine in propria casa ne-am gandit sa va prezentam o serie de lampi care iti aduc un strop de lumina colorata in locuinta ta.

 

Aceste lampi sunt de-a dreptul geniale si nu are cum sa nu te faca sa zambesti in momentul in care ajungi obosit acasa, dupa o zi istovitoare de munca.

Noi va garantam ca relaxare va fi de partea vostra. In galeria foto de mai jos puteti vedea cum arata, iar noi va invitam sa va spuneti prerea in rubrica de comentarii, de mai jos.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

 

Taguri: