Ti-ai ierta mama daca te-ar abandona? Urmareste un caz socant!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:05

Viata lui Costel Zaharia a insemnat un lung sir de orfelinate. Si-a dorit o mama care sa il stranga la piept si sa ii spuna povesti. Nimeni nu a stat sa il invete ce inseamna iubirea de mama. A crescut de la doi ani intr-un centru de minori, iar despre cea care i-a dat viata nu isi aminteste mai nimic.

In prezent Costel lucreaza in Caransebes, la un centru de primire pentru minori. Are 27 de ani si este mandru sa ii ajute pe copiii a caror soarta este vitregita, sa se integreze in societate. Aici este casa lui. Insa ceva in sufletul lui ii spune ca nu trebuie sa renunte sa o caute pe cea care i-a dat viata.

Costel nu este la prima incercare de a-si cauta familia.
Stie numele mamei sale, Viorica Zaharia. Nu are idee daca femeia s-a recasatorit intre timp si mai stie despre tatal lui ca este decedat. Nu cunoaste imprejurarile in care a ajuns la orfelinat. Costel a aflat in decursul anilor ca mama lui mai are si alti copii pe care, intocmai ca si pe el, i-a abandonat. Tanarul a tinut legatura cativa ani cu una din surorile lui.

Echipa "Gaseste-mi familia" a inceput cautarile pentru a de urma mamei lui Costel.
Femeia se recasatorise de mai multe ori dupa divortul de tatal lui Costel. Cu toate astea, au gasit-o. Femeia locuieste in Adunatii Copaceni impreuna cu actualul sot si o fiica dintr-o casatorie anterioara.

Povestea ei este una foarte trista. A avut 5 copii cu un barbat certat cu legea. 4 fete si un baiat, pe Costel. Pe toti i-a abandonat, iar cauza, spune femeia, a fost primul ei sot.
Il descrie ca pe un barbat violent care i-a pus viata in pericol si i-a luat copiii de langa ea. Viorica a marturisit ca dupa decesul primului barbat a incercat sa isi regaseasca copiii. Nu avea de gand sa ii ia alaturi de ea, voia doar sa ii vada. Spune ca educatoarele de la casa de copii unde era Costel nu au lasat-o sa il intalneasca.

Costel a cunoscut-o in cele din urma pe cea care i-a dat viata, dar a fost dezamagit de gestul femeii de a da vina pe tatal decedat pentru cele intamplate.
Barbatul si-a cunoscut sora vitrega, iar surorile sale naturale nu au dorit sa vina la intalnire. Viorica i-a promis ca poate locui impreuna cu ea si sora lui vitrega in casa actualului sot.

Nu stim daca Costel va renunta la Caransebes, orasul lui de suflet, dar cu siguranta putem spune ca a fost fericit ca si-a strans in brate mama si a acceptat-o asa cum este ea, cu bune si cu rele.


Urmareste video si afla povestea impresionanta a lui Costel!

 

Taguri: