Ti-ai scapat telefonul mobil in apa? Uite cum il poti salva de la "moarte"! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 08:55

Ti-ai scapat vreodata telefonul mobil in toaleta? Nu e cazul sa te simti prost deoarece 19% dintre persoane au patit exact acelasi lucru. Asadar, cum iti poti salva mobilul, daca s-a intamplat sa patesti asa ceva?

Iata cum se face!

 

Pasul unu: Nu conteaza ce tip de telefon ai, prima data trebuie sa iei repede telefonul din toaleta si nu incerca sa pornesti telefonul, daca acesta este oprit. Sterge toate suprafetele mobilului cu hartie igienica.

 

Pasul doi: Daca aveti iPhone nu scoate bateria, ci pune-l intr-o punga cu orez nefiert si lasa punga intr-un loc calduros, cum ar fi la fereastra langa calofer.

Asteptati cel putin 24 de ore inainte de a scoate telefonul afara. Unii utilizatori il lasa chiar si cateva zile pana sa indrazneasca sa-l foloseasca din nou.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Daca aveti alt tip de telefon, cum ar fi unul cu Windows sau Android, urmati pasii unu si doi, dar inainte de a pune telefonul in orez ii puteti scoate bateria,

carcasa, capacele si multe alte componente, pe care le puteti pune in orez.

 

Mai multe explicatii puteti afla din video-ul postat pe YouTube, de mai jos!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.