Ti-ai schimbat statusul de Ziua Indragostitilor postand un mesaj romantic? Vezi ce spun psihologii despre acest lucru!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 23:35

I-ai dedicat iubitului sau iubitei un mesaj cu ocazia sarbatoririi Zilei Indragostitlor? Psihologii sustin ca acest lucru sa indicii despre relatia ta.

De Sfantul Valentin schimburile de mesaje si dedicatii de iubire intre indragostiti au fost la ordinea zilei, spre disperarea persoanelor care nu si-au gasit, inca perechea, dar sustin psihologii, si a celor care sunt deja intr-o relatie, insa nu mai nutresc sentimente ca la inceput fata de partener sau partenera.

Potrivit cercetatorilor, persoanele implicate intr-o relatie care au facut in mod public o dedicatie de dragoste iubitului sau iubitei prin internediul retelelor de socializare sunt mai fericite alaturi de partener sau partenera decat cei care au ales sa nu posteze nimic, dar sunt implicati intr-o relatie amoroasa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

" Actiunea de posta un mesaj in legatura cu relatia ta pe internet este in stransa legatura cu modul in care aceasta decurge. Este echivalent cu gestul de a face public o declaratie sau un gest romantic fata de persoana iubita", au declarat cercetatorii de la University of Houston and Pennsylvania State University.