Ti-e dor de vara deja? Iata 3 destinatii unde te poti bucura de caldura toamna aceasta!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 oct 2018, 15:39

Nici nu a trecut bine vara si deja te gandesti cu nostalgie la clipele petrecute pe plaja, sub razele soarelui? Ei bine, te poti bucura si acum de aceeasi relaxare, alegand o destinatie de vacanta speciala!

Daca lunile de vara le-ai petrecut pe litoralul romanesc, toamna sau iarna trebuie sa calatoresti mai departe pentru a te bucura de caldura. Insa, acest lucru inseamna ca poti descoperi locuri noi, culturi diferite, iar experienta va fi cu atat mai completa si deosebita. Agentiile de turism pun la dispozitia clientilor foarte multe oferte accesibile, chiar si pentru destinatiile exotice! Indiferent daca vrei sa alegi o tara din Europa sau o locatie mai indepartata, cu siguranta, vei gasi un sejur pe placul tau! 

Unde poti pleca in lunile friguroase pentru o vacanta de vis?

Portugalia

Aceasta este cea mai vestica tara din Europa, avand iesire la Oceanul Atlantic. De asemenea, este una dintre cele mai calde tari de pe continent, avand o clima mediteraneana, ceea ce inseamna ca inca te poti bucura de temperaturi ridicate si de soare, chiar si in lunile de toamna. Alegand un sejur in Portugalia, ai ocazia sa vizitezi plajele spectaculoase, multe din ele aflandu-se pe lista cu cele mai frumoase din lume, dar si orase cu o arhitectura deosebita si cu o cultura bogata. Majoritatea persoanelor care au vizitat aceasta tara macar o data se intorc cu mare placere ori de cate ori au ocazia, pentru ca au fost primite cu caldura de catre localnici si au avut parte de experiente autentice. Tot acestea afirma ca mancarea si bautura au fost mai ieftine decat s-au asteptat, asa ca au gustat din toate preparatele traditionale specifice diferitelor zone!

Maroc

O locatie mai exotica, aflata in Africa de Nord, Marocul ofera turistilor o experienta de neuitat! Acesta este incojurata de ocean, desert si de alte tari, precum Spania, Alegeria si Mauritania. In Maroc, poti profita de caldura mai tot timpul anului, iar temperaturile sunt perfecte in lunile in care in Romania este toamna. Si aici, in afara de plaje, te poti bucura de orase care imbina traditionalul cu arhitectura cotemporana, dar si de privelisti unice, care iti permit sa observi istoria acestei regiuni. Apeleaza la serviciile unei agentii de turism de incredere si descopera ce oferte pentru vacanta in Maroc iti pun la dispozitie. Nu vei regreta o calatorie intr-un astfel de tinut si vei fi, cu siguranta, fascinat la orice pas! 

Sicilia

Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana si are temperaturi de peste 20 de grade chiar si in lunile de toamna. Nu este departe si nici nu este scump un sejur pentru aceasta destinatie. Plajele arata ca in reviste, cu nisip auriu si apa turcoaz, insa ai ocazia sa te plimbi si pe muntii plini de vegetatie sau pe vulcanul Edna! Asadar, daca ai chef de o plimbare, rezerva-ti numaidecat o vacanta intr-un decor pitoresc, unde clima va fi exact cum iti doresti!

Chiar daca in Romania se apropie cu pasi repezi iarna, nu inseamna ca nu poti evada pentru a te bucura de o vara prelungita in tinuturi interesante!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.