"Ți-e mai bine afară"! Iancu i-a spus Andreei Oprică de ce a votat-o și a început scandalul! Ce schimb de replici au avut

Autor: A.I.

Andreea Oprică este foarte supărată pe Iancu. Ea i-a reproșat acestuia votul din Gală. În timp ce Iancu a fost foarte calm, Oprică l-a tot tras la răspundere.

Oprică: M-am obișnuit, Iancule, cu tine să mă votezi fără motiv

Iancu: Oprică, eu am considerat că ți-e mai bine ție acasă

Oprică: De unde știi tu, fratele meu, ce e mai bine pentru mine?

Iancu: Eu așa am considerat, nu trebuie să mă justific. N-am făcut nicio strategie, așa am considerat, că ești cea mai potrivită să pleci. Te văd mereu numai în tensiune

Oprică: Dacă vorbești serios, sunt dezamăgită total, până am zis că treacă-meargă

Iancu: Normal că vorbesc serios

Oprică: Îți mulțumesc din suflet, noroc că am votat-o pe femeiă-ta la favorite. Nu mă așteptam la tine

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marius a părăsit "Puterea dragostei"! Oprică a avut din nou emoții că ar putea pleca!

Momente triste pentru unul dintre concurenții din casa" Puterea dragostei", care a fost eliminat, în ciuda faptului că formase un cuplu de curând.

După îndelungate momente de suspans,  Andreea Mantea  i-a chemat în mijlocul platoului pe Iancu și Ella, ca "Favoriți ai săptămânii", dar și pe Andreea Oprică și Marius, cei care au fost votați de către colegii lor spre eliminare în această Gală.

În cele din urmă, Marius a fost cel eliminat de la "Puterea dragostei". Pe de altă parte, Ella este cea care a câștigat cei 1.500 de euro și a reușit să își protejeze casa și totodată să primească titlul de lider suprem, pentru a doua săptămână consecutiv.

În vreme ce Ella jubila pentru o nouă victorie, Marius și Andreea Pirui s-au întristat enorm după vestea primită.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.