Ti-o mai amintesti pe frumoasa Serenay Aktas din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"? Iata cum arata actrita in urma cu cinci ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2018, 14:53
video Foto(6)

Serenay Aktas este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Serenay Aktas s-a nascut in 1993, in orasul Bakırkoy, Turcia si inca din copilarie a demonstrat o deosebita inclinatie pentru sport si mai tarziu s-a indreptat si spre actorie. Aceasta a inceput sa joace fotbal profesionist la varsta de 15 ani in echipa Zeytinburnuspor iar cativa ani mai tarziu in echipele Fatih Vatan Spor si Antalyaspor.


In 2015 a fost transferată la echipa Besiktas, dar a renuntat la fotbal pentru a participa la competitie sportiva de tip Exatlon, de unde a fost eliminata dupa 91 de zile.

In anul 2011, dupa ce in paralel cu fotbalul urmase cateva cursuri de teatru, Serenay Aktas a fost selectata la castigul pentru serialul “Kanıt”, unde a cunoscut un succes rasunator, ce a determinat-o sa ramana in focusata doar pe actorie, care ii adusese deja satisfactii mari.

A jucat apoi in serialul “Arka Sıradakiler” (2012), ulterior a dat viata personajului Ayse, cadana in serialul “Suleyman Magnificul” (2013), iar in 2014 a jucat in filmul artistic “Çilgın Dersane 3”.
In acelaşi an a jucat rolul protagonistei în filmul “Figuran” si a dat viata personajului Pinar in serialul “Kacak Gelinler”.


In 2015 a participat din nou la competitia "Survivor All Star" si a jucat în serialul “Acil Aşk Aranıyor”, iar in anul 2017 a primit rolulpolitiste Burcu, in serialul "Meryem", care i s-a potrivit perfect. In timpul filmarilor pentru aceasta productie de succes, talentata actrita si-a gasit si marea dragoste, in persoana actorului Kenan Acar, interpretul rolului Guclu, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de iubire.


Pentru a se pregati pentru rolul din serialul “Meryem”, Serenay a luat lectii de kick-boxing. Desi pare o fire baietoasa la prima vedere, din cauza sporturilor practicate si a vestimentatiei lejere pe care o prefera de cele mai multe ori, Serenay Aktas si-a patrat si o latura feminina, care l-a cucerit pe carimaticul Kenan Acar.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.