Ti se rupe sufletul! Ionela, fetita de 6 ani disputata de 2 femei, plange dupa Aura: "O iubesc, dar nu ma lasa mami. Parca ma uit la ea, parca o vad. Cand dorm, parca visez..."

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 21:25

Ionela, fetita de 6 ani disputata de 2 femei, a fost de acord sa vorbeasca intr-un mic interviu despre familia ei biologica si despre Aura, femeia care a crescut-o timp de 3 ani.

Micuta a negat ca isi mai doreste sa stea la 'mama adoptiva' cat au fost parintii de fata. Cand acestia au plecat, Ionela a inceput sa planga si a spus ca vrea sa se duca inapoi la Aura.


M-a crescut o tanti care nu mai vreau la ea. Mami m-a rescut si m-a nascut si stau la ea. Am fost la tanti Aura, a fost bine.
Nu o mai iubesc pentru ca mami nu ma mai lasa sa ma duc si... E mai bine aici. Am mancat ciorbita si cartofi. La Aura mancam ce imi dadea, nu aveam multe jucarii, dar... Aici am mai multe, sus pe sifonier. Aura e neagra la fata si... o tanti asa... buna. Mai mult... Nu mai vreau la ea, vreau la mamica mea. Nu o mai iubesc", a spus Ionela de frica parintilor.
Dupa ce acestia au plecat, micuta a spus adevarul:

"O iubesc pe Aura! Nu ma lasa mami (n.r. sa stea la Aura). M-as duce. Casa ei are 3 camere si o bucatarie unde doarme tataia. E si mamaita, dormeam cu ele. Nu puteam sa stau fara mama Aurei. Le iubesc. Imi facea pe plac, dar mami m-a luat si nu ma mai lasa. Intai a pacalit-o pe tanti Aura ca vine Protectia si dupa aia...
ca sa vin eu la ea si imi place acum la mami. Ma ducea la gradinita Aura, mami nu ma mai duce. Imi placea, dar mami nu ma mai lasa. Cand aveam eu trei ani, m-a vazut si eu plangeam dupa mamaita. Eu am vazut-o si incepeam sa plang si voiam la ea, de aia m-a luat.


Are televizor, are mobila, are de toate. La ea aveam un sifonier cu 3 usi numai cu hainele mele.
M-a luat mami si d-aia (n.r. nu o mai iubeste pe Aura). Mi-e dor de ea, dar o iubesc. Dar mami nu ma lasa... Mereu stau cu gandul... Era bine acolo... Parca ma uit la ea, parca o vad. Cand dorm, parca visez...

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Aura, multumesc ca m-ai
facut! M-ai facut mare! Te iubesc, vreau sa vin la tine. Mami, te iubesc, dar lasa-ma la Aura! Ingeras, te rog sa ma duci inapoi la Aura", a marturisit Ionela reporterilor WOWbiz, cand parintii ei nu erau de fata. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: