Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor postat de mama Iuliei, tânăra decedată în urma unui accident de ATV: „Vei fi mereu în sufletul și inima mea”. Trupul neînsuflețit al tinerei va fi repatriat astăzi

Autor: Diana Bostan

Mama Iuliei Cantolariu a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook.

Sursa: Facebook: Iulia Cantolariu

Mama Iuliei, tânăra decedată în urma unui accident de ATV, își strigă durerea pe rețelele sociale. Femeia a postat un mesaj cutremurător după moartea fiicei sale.

Lacrimi fără sfârșit pentru Iulia Cantolariu, tânăra de 21 de ani din Botoșani care a pierit tragic după un accident grav de ATV. Mama ei, Gabriela Cantolariu, îndurerată și încă în stare de șoc, își exprimă durerea profundă și dorul de neîmpăcat pe rețelele sociale.

Citește și: Gestul cutremurător făcut de Tudor, iubitul Iuliei, la scurt timp după moartea acesteia: „Te voi iubi mereu”. Tânăra și-a găsit sfârșitul în urma unui accident de ATV

Mesajul cutremurător postat de mama Iuliei, tânăra decedată în urma unui grav accident de ATV

Pentru Gabriela Cantolariu, mama Iuliei, pierderea fiicei sale este o rană care nu se va vindeca niciodată. Cu inima frântă, femeia își strigă suferința în fața tuturor, într-un mesaj plin de durere care lasă pe oricine fără cuvinte.

Citește și: Tragedie în Maramureș: Un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața sub roțile propriului ATV. Eforturile medicilor sosiți la fața locului au fost în zadar

Moartea Iuliei a lăsat în urmă o comunitate profund îndurerată. Cei care au cunoscut-o vorbesc despre ea cu multă afecțiune și amintesc de zâmbetul ei cald și de energia pozitivă pe care o aducea în viețile lor. Însă, cea mai mare durere o poartă mama ei, Gabriela, care avea visuri mari pentru fiica ei. Acum, aceste visuri s-au transformat în coșmarul pregătirilor pentru înmormântarea propriei fiice.

”Iubita și frumoasa mea fiică, te voi iubi necondiționat până la sfârșitul vieții mele. De abia așteptam să fiu soacră mică, să îmi iau nepoții de mână, să îmi văd nepoții crescând, dar Dumnezeu a avut un gând cu tine. Drum lin printre îngeri, fiica mea frumoasă! Mă voi ruga până la sfârșitul vieții mele pentru tine să fii un înger alb cu aripioare. Ești o bucată din mine și îmi este greu cu despărțirea aceasta.

Vei fi mereu în sufletul și inima mea. Te iubeam ca lumina ochilor mei. Te alintam de mică ”bot de aur cu lumina cu străveche rădăcină”. Odihnă veșnică frumoasa mea fiică”. Cel mai dureros lucru este să îți pierzi copilul”, a fost mesajul postat de mama Iuliei, pe Facebook.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Trupul neînsuflețit al Iuliei va fi repatriat luni, 26 august

Accidentul tragic în care Iulia și-a pierdut viața s-a petrecut pe 6 iulie 2024. În timp ce se afla pe un ATV alături de iubitul ei, vehiculul a alunecat pe o urmă de tractor și s-a răsturnat. Iulia a rămas prinsă sub greutatea ATV-ului, scaunul metalic provocându-i răni severe la nivelul abdomenului.

Citește și: Tragedie la Păltiniș: Un turist străin de 20 de ani și-a pierdut viața după ce ATV-ul în care era pasager a căzut într-o prăpastie de 100 metri

Potrivit Cancan.ro, tânăra a fost transportată de urgență la spitalul din Botoșani și, ulterior, transferată la spitalul Sf. Spiridon din Iași, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe de 10 ore.

Deși, inițial, starea Iuliei părea să se stabilizeze, soarta a fost cruntă. Trupul neînsuflețit al tinerei va fi repatriat din Turcia luni, 26 august, acolo unde și-a dat ultima suflare. Marți, toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o vor avea ocazia să-și ia rămas bun de la Iulia, sicriul acesteia urmând să fie depus la capela Bisericii Sfântul Ioan din Botoșani, notează sursa menționată anterior.

Sursa foto: Facebook Iulia Cantolariu

 


Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezvăluit cum să atragi bani conform principiilor Feng Shui. Iată ce trebuie să faci!