Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 iun 2024, 21:09

Anca Molnar a lăsat în urmă un soț și un fiu copleșiți de durere

Sursa: Facebook: Molnar Anca Anca

Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum joi, 13 iunie. După ce cunoscuta make-up artistă a fost răpusă de cancer, fiul acesteia a postat un mesaj cutremurător.

Anca Molnar, în vârstă de 34 de ani, a pierdut bătălia împotriva cancerului, lăsând în urmă o familie devastată și prieteni îndurerați. Fiul său a ales să împărtășească o declarație emoționantă pe rețelele sociale, după ce mama sa a trecut la cele sfinte.

Mesajul cutremurător transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale

Cunoscuta make-up artistă s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani, după o lungă bătălie cu o boală cruntă.

În urma ei, familia și prietenii sunt profund marcați de pierdere. Fiul său a dorit să împărtășească câteva gânduri emoționante pe pagina sa personală de Facebook, drept omagiu adus unei mame iubitoare și talentate.

Citește și: Anca Molnar va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Mesajul sfâșietor făcut de soțul ei, chiar înainte de înmormântare: „Eu și Patrick îți spunem azi adio!”

"Mi-a fost frig tot anul, dar în iunie am înghețat de tot... Ai fost o mamă perfectă și cea mai frumoasă pentru mine, te iubesc și te voi iubi mereu, mereu vei fi în inimile noastre!",  a transmis fiul Ancăi Molnar, pe Facebook și preluat de Spynews.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Anca Molnar și soțul ei au trăit o poveste de dragoste profundă, încheiată brusc de moartea prematură a acesteia. Din frumoasa poveste de dragoste a rezultat un băiețel minunat, iar pe parcursul vieții lor, au fost mereu un sprijin unul pentru celălalt. Deși pare o poveste clișeică, pierderea Ancăi a lăsat un gol imens în inima familiei și a prietenilor lor apropiați.

Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum de prieteni și apropiați

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Ancăi Molnar. Make-up artista a fost răpusă de cancer la vârsta de 34 de ani, lăsând în urmă un soț distrus de durere și un băiat care acum își plânge mama. Astăzi, 13 iunie, Anca a fost condusă pe ultimul drum într-o mare de lacrimi și de flori albe.

Citește și: Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Ancăi Molnar. Make-up artista a fost condusă pe ultimul drum într-o mare de lacrimi și flori

Ceremonia tristă de înmormântare s-a desfășurat la cimitirul Ronaț din Timișoara, acolo unde prietenii, apropiații și familia au plâns fără oprire. Potrivit imaginilor furnizate de  Nova Timișoara, make-up artista a fost condusă pe ultimul drum în aplauze, iar la intrare, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost așteptat cu un covor roșu și petale albe de trandafir.

Sicriul alb a fost purtat cu grijă, iar ceremonia de înmormântare a fost una solemnă. 

Claudiu Molnar, soțul Ancăi, nu și-a putut stăpâni lacrimile și nu și-a dorit să se despartă de sicriu pe întreaga durată a ceremoniei de înmormântare.