Tibi Clenci a rămas fară cuvinte: "Ai primit vreo propunere amoroasă ciudată de la vreo domnișoară model?" Ce răspuns a dat juratul Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 oct 2022, 01:55

Tibi Clenci, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, a fost nevoit sa raspunda la mai multe intrebari incomode despre unele aspecte din meseria si viata lui.

Tibi Clenci, unul dintre cei mai exigenti jurati de la Bravo, ai stil! Celebrities, a fost luat la intrebari de catre nimeni alta, Oana Radu in cadrul emisiunii online "Detectorului de Miniciuni".

Citeste si: Momente de cumpănă pentru două concurente Bravo, ai stil! Celebrities: Raluca Dumitru și Adina Halas, cu ochii în lacrimi. Ce s-a întâmplat în platoul emisiunii

Tibi Clenci intrebat daca a primit vreo propunere sexuala ciudata

Oana Radu: "Esti noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities. Tu crezi ca esti mai bun decat juratul ce a fost inaintea ta?"

Tibi Clenci: "Despre Catalin, ce as putea eu sa zic..."

Oana Radu: "Da sau nu. Tu si sotia ta, ati fost vreodata in pragul despartirii sau despartiti"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tibi Clenci: "Baai..."

Tibi Clenci: "Ai primit vreo cerere sexuala ciudata de la vreo domnisoara model..."

Tibi Clenci, fata in fata cu detectorul de minciuni

Tibi Clenci este nu doar un profesionist desavarsit in meseria pe care o practica si pentru care a muncit ani de-a randul sa fie in randul fotografilor internationali de renume, dar este si un familist convins, are o sotie pe care o iubeste pana in maduva oaselor si un fiu dupa care este topit si pe care si

l-a dorit din tot sufletul.

Citeste si: Raluca Bădulescu răbufnește la Bravo, ai stil! Celebrities: "E o nenorocire ce se întâmplă astăzi!" A înghițit ce a înghit, dar acum Viviana Sposub spune lucrurilor pe nume

" P ur si simplu de cand s-a nascut Tudor Anghel sunt efectiv disperat dupa  el. Sotia mea, nevasta mea, femeia mea a avut parte de mine de cate ori am fost acasa.

Cand a trebuit sa doarma ea, a dormit. Eu am fost acolo. L-am spalat la o zi de cand l-am adus acasa. Am facut tot ce trebuia ca Adina sa fie multumita de chestia asta, dar si eu sa ma simt prin participarea la acest proiect minunat de crestere si educare. E o chestiune de normalitate."