TICHETE CADOU de Sărbători 2019, veşti bune pentru angajaţi. ce se întâmplă cu voucherele de vacanţă în perioada de Crăciun şi Revelion

Autor: O.P.

Veşti excelente pentru angajaţii români, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă! Unul dintre principalii emitenți de beneficii sub formă de tichete sau carduri spune că angajatorii vor acorda mai multe bonusuri angajaţilor sub această formă, în acest an.

TICHETE CADOU de Sărbători 2019

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, Up România, unul dintre principalii emitenți de beneficii sub formă de tichete sau carduri, estimează o creştere cu 15% a vânzărilor de tichete și carduri cadou, faţă de aceeași perioadă a anului trecut.

Citeste si: Curs valutar 27 noiembrie 2019. E jale la casele de schimb. Euro si dolarul, valori fara precedent

,,De la an la an, companiile din România sunt tot mai interesate în oferirea acestui beneficiu către angajați, atât datorită avantajelor fiscale pe care le prezintă tichetele și cardurile cadou, cât și datorită bucuriei cu care angajații reacționează atunci când le primesc.

Acestea au devenit cadoul vedetă în companiile cu mai mulți angajați, fiind o soluție modernă de motivare, atât pentru echipă, cât și pentru partenerii de afaceri, aceștia având flexibilitatea și libertatea alegerii dintr-o varietate impresionantă de bunuri și servicii“, a arătat Elena Pap, directorul general al Up România.

Citeste si: CUTREMUR la granita cu Romania. Seismul s-a produs la o adancime de 30 de kilometri

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Piaţa tichetelor și cardurilor cadou este în strânsă legătură cu anumite evenimente, în timpul cărora se înregistrează creșteri substanțiale ale vânzărilor. Acestea sunt, în primul rând, sărbătorile de Crăciun și Paște, dar și cele de 8 Martie și 1 Iunie. Prilejuite de aceste ocazii, tichetele cadou, sub formă de hârtie sau card, care nu depășesc 150 de lei pentru fiecare beneficiar, sunt scutite de contribuțiile sociale și impozitul pe venit.

Cu ocazia Crăciunului, aceste facilități se aplică atât pentru angajați, cât și pentru copiii minori ai acestora. Tendința de acordare este însă în creștere, chiar și în afara acestor ocazii:

,,Aproximativ 75% dintre companiile care acordă beneficii extrasalariale aleg să ofere și tichete sau carduri cadou. În ultimii trei ani, se remarcă o tendință de acordare în afara sărbătorilor prevăzute de lege, cum sunt evenimentele de Moș Nicolae, 1 Decembrie, ziua companiei sau zilele de nume, ceea ce arată, o dată în plus, dezirabilitatea și succesul acestei soluții de motivare”, a adăugat

Elena Pap.

Citeste si: 28 noiembrie 1918, unirea Bucovinei cu Romania. Cine sunt cei carora li se datoreaza Unirea

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.