Tigaie Pikanta Surpriza

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:20

O reteta ingenioasa!

Ingrediente

Muschiulet de porc 500 g
Vrabioara vaca 500 g
Piept pui 500 g
Ulei 130 ml
Sare 10 g
Piper 2 g
Vin rosu 200 ml
Smantana lichida 150 ml
Unt 50 g
Ardei iute 1 buc
Usturoi 10 g
Cimbru 5 g
Rozmarin 5 g

Ingrediente pentru crusta

Faina 200 g
Apa calduta 100 ml
Sare
Ulei 20 ml
Drojdie proaspata 5 g

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete.
Se curata usturoiul, se taie felii. Ardeiul iute se curata de seminte si se taie rondele. Se caleste in ulei usturoiul si ardeiul iute, apoi se adauga carnea. Se stinge cu vin rosu si se fierbe 5-10 minute. Se pune smantana lichida, se asezoneaza cu cimbru, rozmarin si se da gust. La final se adauga unt rece pentru alifierea sosului. Se pun carnea si sosul intr-un vas care se acopera cu foaia formata din crusta de mai sus.
Se introduce in cuptor 7-10 minute la 250 grade.

 

Taguri: