Tigaile nu mai sunt la moda! Iata pentru ce s-au imbulzit, mai nou, cumparatorii intr-un supermarket

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 04:35

Pentru alte produse se dau, acum, batalii grele in magazine! A venit primavara, asa ca au aparut promotiile de sezon.

Imaginile sunt incredibile! Bucurie inimaginabila pentru acesti brasoveni! Daca pana acum ne-am obisnuit cu imbulzeli crancene, cu tipete, lesinuri si cu tot tacamul, iata ca, de aceasta data, avem in fata o imbulzeala atipica: una cu zambetul pe buze.

In imagini sunt pe putin 20 de oameni. Stau linistiti in buza depozitului, insa, imediat ce usa se ridica, iar motostivuitorul le aduce lazile frigorifice mult ravnite, multimea se dezlantuie.

Obiectele zboara unul dupa altul, si doar cine da din coate nu pleaca cu mainile goale. Cine nu, ramane cu asteptatul.

Aceasta femeie e printre primii norocosi. La cum o impinge valul, e clar ca vine din fata. Nici nu mai conteaza ca a fost lovita de doua ori cu pachetul voluminos. Bine ca a apucat o lada. Ravasit in inghesuiala e si tanarul din imagine. O fi intrat el aranjat la patru ace, dar a iesit cam sifonat.

Nici macar frizura nu i-a rezistat.

##VIDEO135069##

Un alt personaj care iese in evidenta este domnul cu caciula, care da dovada de o tehnica ingenioasa. Nu-si tine lada deasupra capului, ca altii sa i-o insface, ci undeva inspre picioare. Ba chiar, in toata buluceala, are forta sa se si impinga cu mana libera.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Necazul e, insa, in sufletul acestui om! A fugit el dupa doi iepuri, dar era cat pe ce sa nu mai prinda niciunul.

In toata invalmaseala creata, una dintre cutii i-a scapat. Imediat i-a fost suflata de un alt barbat. Intreg stocul l-au terminat in 23 de secunde. Si sa nu credeti ca lazile frigorifice au fost gratis. Pentru fiecare bucata, norocosii, deja cu gandul la concediu, au platit cate 30 de lei.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?