Tili Niculae: "Pe sotul meu l-am cunoscut la 16 ani"! Modalitatea inedita in care a fost ceruta in casatorie prezentatoare TV

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:26

Tili Niculae, prezentatoarea emisiunii "Crezi ca esti normal?" difuzata la Kanal in fiecare sambata, de la ora 21:00 a povestit pentru WOWbiz.ro cum a fost ceruta in casatorie si a dat si detalii despre viata sa profesionala.

Tili Niculae este casatorita de  trei ani, insa pe sotul ei l-a intalnit la 16 ani, cand a pasit pasit pentru prima data in televiziune. “Pe sotul meu l-am cunoscut la 16 ani cand lucram in Prima TV, filmam pentru primul serial din Romania, se numea “In familie”. El era contabil acolo, iar o buna bucata de timp am fost amici. Ne-am reintalnit dupa patru ani, pe un trotuar, iar de atunci nu ne-am mai despartit si uite ca au trecut mai bine de sapte ani de la acel moment”, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro

 

 Tili a povestit si despre felul in care a fost ceruta in casatorie, unul inedit, dar plin de romantism.   “Ne-am casatorit dupa patru ani de relatie, insa cererea in casatorie a fost speciala. Eram intr-o vacanta la Londra si exact de ziua mea a planuit sa urcam in London Eye. A inchiriat toata capsula doar pentru noi. Cand am ajuns sus de tot, la 135 de metri deasupra pamantului,  m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui.

A fost un moment unic! In ceea ce priveste inelul, acesta a fost unul mic, normal si dragut, care-mi place enorm pentru ca ma reprezinta”
, a spus mai Tili.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Afla de aici mai multe detalii despre Tili Niculae!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.