Timp de 4 ani a baut cate 20 de energizante in fiecare zi. La un moment dat, a inceput sa simta dureri infioratoare in burta. Cand s-a dus la doctor a incremenit! Uite ce i se intamplase acestei femei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 19 sep 2020, 05:45

Mary Allwood, o femeie in varsta de 26 de ani din Marea Britanie, a trait o experienta groaznica si vrea sa traga un semnal de alarma referitor la obiceiurile nesanatoase.

Poate parea greu de crezut, insa timp de 4 ani ea a baut zilnic cate doua 20 de doze de energizant pe zi, echivalentul a 16 cafele si 550 de grame de zahar.

Tanara spune ca devenise dependenta de aceasta bautura si ca nu putea rezista fara ea, modificandu-si comportamentul radical daca nu isi lua doza zilnica.

Nu s-a gandit in niciun moment ca isi pune sanatatea in pericol pana intr-o zi cand, brusc, a inceput sa simta dureri infioratoare in zona abdomenului.



S-a dus de urgenta la spital, iar dupa un control a primit o veste socanta! Din cauza energizantului ficatul ei era de doua ori mai mare decat in mod normal iar compozitia acestuia era modificata.

Din fericire, dupa ce a renuntat la obiceiul nociv, starea de sanatate s-a imbunatatit. Acum Mary vrea sa traga un semnal de alarma prin povestea ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.