Timp de calitate alături de copilul tău: Iată 3 activități de care vă puteți bucura împreună 

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 dec 2023, 13:20

Timpul petrecut cu micuțul tău este deosebit de prețios și important, deoarece vă ajută să vă apropiați unul de celălalt și să vă formați amintiri frumoase împreună. De asemenea, copilul are nevoie să te simtă prezentă cât mai mult în viața lui și își dorește să se joace și să se distreze alături de tine. Așa că nu îl lăsa mereu să se joace singur sau cu prietenii și încearcă să faci diverse lucruri cu el, cât mai des. Articolul de față este o bună inspirație pentru momentele petrecute cu cel mic, deoarece îți oferă câteva activități distractive și relaxante de care te poți bucura împreună cu prichindelul, motiv pentru care merită să continui să citești acest material. 

Descoperă 3 moduri în care poți să-ți petreci timp de calitate alături de copil:

1. Desenați/Colorați

În timpul petrecut cu cel mic poți opta pentru a desena sau colora împreună cu el, activitate potrivită mai ales dacă te simți mai obosit și nu ai foarte multă energie, iar pentru copil este benefică, deoarece prin intermediul acesteia are ocazia să-și pună imaginația la treabă și este o modalitate prin care el poate exprima ceea ce simte. Totodată, este important să te asiguri că aveți ustensilele și accesoriile necesare, printre care se numără creioanele, cariocile și hârtia pentru copiator, pentru a pentru a scoate la imprimantă anumite imagini pe care să le colorați. În plus, dacă ești în căutarea unor astfel de elemente, intră pe Biroticienii.ro și alege produsele de care ai nevoie pentru a face activități creative alături de cel mic. În final, nu aveți nevoie de foarte multe lucruri și cu siguranță, veți reuși să vă relaxați împreună. 

2. Gătiți

Implicarea copiilor în treburile pe care le desfășori este un aspect deosebit de plăcut pentru cei mici, fiindcă se simt precum niște adulți. Astfel, gătitul alături de prichindel este o alegere ingenioasă. Poți opta pentru prepararea unui desert, precum fursecuri sau brioșe, care sunt ușor de făcut, iar șansele să nu iasă ceva delicios sunt mici. De asemenea, dulciurile sunt iubite de copii, ceea ce înseamnă că va fi nerăbdător să pregătiți amândoi desertul, iar apoi să-l savurați. Așa că nu îți fie groază de haosul, ce, probabil, se va forma în bucătărie, deoarece prin această activitate veți avea parte de multă distracție, ceea ce înseamnă că merită suportat un mic dezastru în spațiul pentru gătit. 

3. Seară cu muzică și dans

Muzica și dansul aduc plăcere indiferent de vârstă, motiv pentru care ar fi minunat să vă încheiați unele seri dansând pe melodiile care vă plac. Va fi amuzant atât pentru tine, cât și pentru cel mic și vă va ajuta să vă apropiați mai mult. De asemenea, dacă prichindelul are prea multă energie cu puțin dans va obosi și va fi mai ușor să-l adormi. 

În concluzie, activitățile menționate anterior sunt o sursă de distracție pentru copii, dar și pentru adulți și merită încercate cu cei mici, pentru că ei adoră să petreacă timp cu părinții lor și să aibă momente plăcute cu aceștia.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.