Timp de doi ani simtea ca ii crapa capul de durere si de fiecare data cand mergea la medic, nu i se descoperea nimic! Insa, un specialist i-a facut o tomografie. Ce a vazut acolo, l-a lasat fara cuvinte

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 11:18

O fetita din India se vaita de cativa ani ca o doare capul, insa nimeni nu gasea leac pentru durerile ei si mai ales niciun medic nu descoperise ce are.

Nita Juggi, din India, se vaita de dureri de cap si stari de lesin de peste doi ani. Paralizase pe partea dreapta si nu mai putea nici manca si nici macar sa tina un pahar de apa in mana.

A fost, in cele din urma, diagnosticata cu o boala rara denumita neurocysticercosis, in care o persoana e infestata cu viermi.

Tatal ei, Kishor Parbat Jogi, in varsta de 45 de ani, o dusese la diferiti medici fara niciun succes.

Asta pana cand a consultat in neurochirurg. Dupa ce i s-a facut  o tomgrafie, fetitei i s-a descoperit un chist la creier, de marimea unui grapefruit. Acesta se dezvoltase in decursul a aproximativ 10 ani.

Parazitul ajunge in organismul omului prin intermediul mancarii. In cazul fetitei, viermele statuse atat de mult in creier incat se dezvoltase in chist. Medicii i l-au indepartat cu succes, iar fetita se simte excelent acum.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.