Timpul petrecut dupa gratii si-a pus amprenta asupra lui Gigi Becali. Latifundiarul a luat o decizie radicala!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Dupa mai bine de un an, Gigi Becali a rupt tacerea! In Biserica pe care a ctitorit-o latifundiarul din Pipera a plans, s-a rugat si a transmis un mesaj uluitor.

Inchisoarea l-a schimbat atat de tare, incat a luat decizii radicale. Anii petrecuti dupa gratii l-au marcat pe Gigi Becali. S-a shimbat, iar asta se vede cu ochiul liber. Din razboinicul luminii parca s-a transformat in mielul lui Dumnezeu. Gata cu aparitiile publice! Gigi Becali pare un alt om.

Si asta nu e tot! Zilele si noptile lungi petrecute dupa gratii i-au aratat lui Gigi ca nu banii si averea aduc fericirea, dimpotriva, altele sunt lucrurile importante in viata.

Pasiunea pentru fotbal o va inlocui cu filantropia si actele de caritate." Steaua va fi o societate comerciala care va castiga bani pe care la randul meu ii iau si ii dau la saraci. Caut bolnavi, caut biserici, caut oameni sa fac lucruri bune ”, a declarat Gigi Becali.

##VIDEO135230##

Dupa ce a trecut pe la Biserica si s-a rugat cu lacrimi in ochi, latifundiarul si-a mai venit in fire la IPJ Ilfov, unde a trebuit sa dea cu subsemnatul inainte de a pleca catre Penitenciarul Poarta Alba.

A urcat de unul singur pana in curtea institutiei unde a fost intampinat de catre un politist. A poposit doua minute dupa care s-a intors resemnat la masina care avea sa-l duca la inchisoare. A plecat nu inainte de a rosti o vorba de duh: „ Domnul sa fie cu voi! ”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Becali a ajuns ieri dupa-amiaza la penitenciarul Poarta Alba.

Imbracat lejer, in haine sport, latifundiarul nu a mai vorbit cu jurnalistii care-l asteptau in fata inchisorii. A intrat pe poarta, nu inainte de a saluta un gardian. Gigi Becali afla maine daca va fi eliberat conditionat. Becali a executat doua treimi din pedeapsa dupa cum prevede legea, iar asta inseamna ca ar putea fi pus in libertate. Decizia, insa, apartine judecatorilor tribunalului Constanta.

 

 

Taguri:

Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?