„Timpul te face să uiți și să ierți”. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat! Dezvăluiri în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”: „Laur o să mă iubească toată viața lui”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 mar 2024, 00:05

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, invitată a fost Anamaria Prodan.

În cea mai recentă ediție a emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de youTube theXclusive, invitată a fost Anamaria Prodan. De data aceasta, mai fericită ca niciodată, impresara a anunțat că este în termeni buni cu Laurențiu Reghecampf!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat

Anamaria Prodan a avut de trecut mai multe greutăți în ultimul an.

După ce a trecut printr-un divorț complicat cu Laurențiu Reghecampf, divorț care a ținut vii ziarele mondene, impresara a avut parte și de o despărțire de Flavius Nedelea.

Citește și: Ce face Anamaria Prodan, la câteva zile după ce și-a luat adio de la Flavius Nedelea! Carmen Harra face dezvăluiri surprinzătoare: „Este evident că își va reface viața”

Lucrurile pare că s-au așezat și s-au liniștit, iar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să se împace de dragul copilului lor și să aibă o relație decentă de prietenie. 

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine. Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel.

Citește și: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit: „Călătoria noastră prin viață în 2 a luat sfârșit”. Cei doi își oficializaseră relația de doar câteva săptămâni

Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu exclude o împăcare cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a fost întrebată de Adiță dacă ia în calcul, chiar și ipotetic, o împăcare cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a fost sinceră și a spus că nu exclude nimic.

„Am învățat să trăiesc în prezent. Nu știu ce o să fie în viitor. Toată viața mea am trăit în viitor, nu am trăit momentul. Aveam grijă ca Reghe să fie perfect, eu, copiii.

Acum trăiesc clipa, fiecare secundă, ca și cum ar fi ultima. Nu mă gândesc dacă o să vină Reghe acasă, dacă mă împac cu el. Nu știu”, a declarat Anamaria Prodan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.