Tine un pui viu in mana si il pupa, dupa care deschide gura larg. Ce urmeaza este greu de reprodus in cuvinte! Clipul care i-a socat pe toti cei care l-au vazut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:34

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a starnit dezbateri aprinse in randul celor care l-au vazut.

Imaginile prezinta un barbat din Brazilia care face un lucru greu de imaginat. El este surprins tinand in mana un pui viu de gaina. La un moment dat, dupa ce il pupa, deschide gura larg si il baga inauntru, dupa care incepe sa bea cu pofta dintr-o bere la sticla.

Desi pare greu de crezut, omul lasa impresia ca a inghitit puiul de viul. O parte dintre cei care au vazut filmuletul s-au declarat revoltati si nu inteleg cum de a putut barbatul sa faca asa ceva.



Pe de alta parte, alti internauti sunt de parere ca imaginile sunt trucate si ca asa ceva este imposibil. Voi ce credeti?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!