TINERII CARE FAC PERFORMANȚĂ ÎN BOXUL ROMÂNESC, SURPRIZĂ ÎNAINTE DE SĂRBĂTORI. CE LE-A PREGĂTIT SEBASTIAN CELEA CAMPIONILOR?

Author: Alina Petre

După un an complicat și provocator în ringul de box românesc și internațional, tinerii campioni care ne fac mândri în marile competiții dedicate pugilismului se bucură acum de o binemeritată pauză, la finalul lunii cadourilor. Și nici că puteau începe această minivacanță mai bine! Cu câteva zile înainte de Crăciun, zeci de sportivi talentați au avut parte de o surpriză, pusă la cale de omul de afaceri Sebastian Celea, care în 2022 s-a implicat activ în susținerea lor.

SPORTIVII, PETRECERE-SURPRIZĂ ALĂTURI DE FAMILIILE LOR

      Fără să aibă nici cea mai vagă idee despre ce este vorba, peste 50 de tinere talente au fost chemate alături de familii la sediul clubului Dinamo, din București, locul unde, de obicei, se antrenează pentru performanță. De această dată, pugiliștii au agățat mănușile de box în cui și au primit cu mare bucurie vestea că o petrecere-surpriză a fost organizată în cinstea numeroaselor succese bifate de ei în 2022.

SEBASTIAN CELEA, PREȘEDINTELE CCRL: "Credem cu tărie că acești tineri au nevoie să știe că sunt susținuți și apreciați. Cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun am dorit să le oferim un cadou de neprețuit: timp de calitate petrecut în compania celor mai dragi oameni. Prinși aproape în permanență între antrenamente și deplasări, mulți dintre ei nu au ocazia să se bucure prea des de astfel de momente."

       De la eveniment nu a lipsit nici cunoscutul antrenor de box, Cezar Juratoni, multiplu câștigător la Juniori, Tineret și Seniori. Totul a fost posibil printr-un parteneriat al Camerei de Comerț România-Letonia cu Asociația de Caritate Team Lucas & Team Angels - AMZDOGE.

SEBASTIAN CELEA, PREȘEDINTELE CCRL: "Bucuria sportivilor a fost uriașă și a noastră, la fel! Încă o dată realizăm cât de importantă este orice implicare din partea celor care reușesc să participe din punct de vedere financiar la susținerea lor. Acești tineri cu potențial ne-au demonstrat că pot să reprezinte cu mândire țara noastră la Campionatele Naționale și Internaționale și ținem să îi felicităm pentru încă un an încheiat admirabil!"

SEBASTIAN CELEA, SUSȚINĂTOR ÎNFOCAT AL BOXULUI ROMÂNESC

          Mare admirator al disciplinei obținute prin sport, Sebastian Celea, președintele Camerei de Comerț România-Letonia, nu este nici pe departe la primul astfel de gest închinat boxului românesc. În 2022, s-a implicat activ în susținerea tinerilor pasionați de pugilism, prin promovarea sportivilor care fac performanță, prin acordarea unor premii substanțiale în urma unor reușite, dar și prin asigurarea cheltuielilor pe care le presupun etapele de pregătire din săli. Omul de afaceri a declarat, în repetate rânduri, că sportul rămâne "o formă de cultură".

SEBASTIAN CELEA, PREȘEDINTELE CCRL: "Este deosebit de important să susținem și să promovăm astfel de performanțe, pentru că doar așa reușim să ambiționăm tinerii să se apuce de sport, iar pe cei care fac deja asta, să îi impulsionăm să atingă următorul nivel. România are atâția tineri de valoare despre care lumea trebuie să știe!"

          Sebastian Celea plănuiește astfel să continue acțiunile de ajutorare, prin Camera de Comerț România-Letonia, și anul viitor, pentru că își dorește ca tinerii cu potențial să fie văzuți cât mai mult în competițiile de renume.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.