Tinerii scandeaza: “Jocul cuvintelor!” Ce spune Dan Negru despre primirea facuta in acest weekend la “Zilele Galatiului”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 12 mar 2024, 03:05

Dan Negru

Emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, la Kanal D, se bucura de un succes urias. Show-ul cu si despre cuvinte a revolutionat piata media din Romania si a devenit un obicei de consum pentru familii intregi. 

Oriunde ajunge prin tara, Dan Negru este intampinat cu bucurie de persoane de toate varstele care il intreba detalii despre emisiune sau care isi manifesta bucuria de a putea sa participe, fie si din fata micului ecran, la provocarile lansate de indragitul prezentator in emisiune. 

Citește și: Dan Negru, mesaj tranșant după ce profesorii au anunțat că intră în grevă generală: „Nu știm să ne mulțumim cu strictul necesar”

Tinerii scandeaza: “Jocul cuvintelor!” Ce spune Dan Negru despre primirea facuta in acest weekend la “Zilele Galatiului”

Prezent in acest weekend la “Zilele Galatiului”, Dan Negru a avut parte de o primire extraordinara din partea miilor de oameni aflati la eveniment. Grupuri de tineri au venit  si cu pancarte pe care era scrise mesaje de apreciere referitoare la Dan Negru si la show-ul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

Pe una dintre acestea scria  “Jucam Jocul Cuvintelor!?”, iar numele emisiunii si al amfitrionului acesteia au fost scandate la scena deschisa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „De asta suntem în pom! Nimeni nu mai vorbește despre pământul în care ar trebui să stea copacii”. Dan Negru, mesaj tranșant în mediul online, după ce România a uitat de ziua în care a pierdut Basarabia

M-am bucurat mult sa vad la un concert cu zeci de mii de oameni in public, afise cu numele show-ului. E dovada ca nu facem gimnastica mintii degeaba ”, a spus Dan Negru. 

Emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” poate fi urmarita de miercuri pana vineri, de la ora 22:30, la Kanal D. Este un quiz care le testeaza concurentilor perspicacitatea, cunostintele generale de vocabular si abilitatea de a intelege sensurile cuvintelor in anumite contexte.

Citește și: Dan Negru, uimit de răspunsul unei concurente, la „Jocul Cuvintelor”: „Boul?”