Ținuta incredibilă în care s-a prezentat Raluca Bădulescu la ,,Bravo, ai Stil'' Cum a reacționat Ilinca Vandici când a văzut-o: ”Ce apariție avem astăzi!”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 mai 2023, 19:19

Ilinca Vandici, impresionată de ținuta Ralucăi 

Sursa: Captură KANAL D2

Styling-ul Ralucăi Bădulescu a stârnit reacții din partea colegilor săi de platou. Ce i-a spus Ilinca Vandici când a văzut-o?

În deschiderea noii ediții ”Bravo, ai stil”, de miercuri, 10 mai, Ilinca Vandici a observat un detaliu incredibil la unul dintre jurați. Prezentatoarea celui mai iubit show de modă din România, de la Kanal D2, i-a cerut Ralucăi Bădulescu să se ridice de la masa juraților și să se prezinte în față, pentru ca telespectatorii să-i poată vedea ținuta. 

Ținuta Ralucăi Bădulescu a stârnit reacții din partea colegilor

Momente inedite în noua ediție ”Bravo, ai stil”, de miercuri, 10 mai, Ilinca Vandici a observat un detaliu incredibil la unul dintre jurați. Prezentatoarea show-ului de modă a rămas pur impresionată de styling-ul pe care Raluca Bădulescu l-a făcut în această seară și i-a cerut să se ridice de la masa juraților și să se aventureze pe scenă, pentru a o vedea mai bine.

Ilinca Vandici a observat că ținuta ei seamănă foarte mult cu a juratei, deși nu au vorbit atunci când și-au pregătit hainele pentru această ediție.

Nu este prima dată când cele au look-uri asemănătoare, chiar și Alex Abagiu a observat, însă au ținut să precizeze că totul este întâmplător și nu discută înainte.

Citește și: Reacția incredibilă a Ralucăi Bădulescu când a văzut cum s-a prezentat o concurentă Bravo, ai stil: ”E creepy rău”

Mai mult, peruca purtată de Raluca Bădulescu i-a lăsat cu gura căscată și pe colegii săi din juriu, fiind total diferită de tot ce a purtat până acum în sezonul 8 al emisiunii ”Bravo, ai stil”.

Ilinca Vandici: Ce apariție avem astăzi! Cum ne-am gândit noi, din nou, să ne asortăm.

Alexandru Abagiu: E ceva ce se întâmplă de la începutul sezonului, trebuie să recunoaștem.

Raluca Bădulescu: Jur! Poate cei de acasă nu ne cred, poate își imaginează că e ceva aranjat.

Ilinca Vandici: Ridică-te o țâră, Raluca.

Raluca Bădulescu: Deci, să ne organizăm.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilinca Vandici: Ne-am organizat!

Raluca Bădulescu: Bună seara!

Ilinca Vandici: Bună seara!

Raluca Bădulescu: Practic.

Ilinca Vandici: Pe jeans, pe negru.

Citește și: INTERVIU Cum se înțelege, de fapt, Alexandru Abagiu cu Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu! Ce spus despre atmosfera de la filmări: „Mă distrează teribil”

Ralucă Bădulescu și Ilinca Vandici au făcut senzație în platoul ”Bravo, ai stil” cu ținutele lor.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.