Ținuta incredibilă pe care a purtat-o Armin Nicoară la „Insula de 1 milion”. Cosmin Cernat a rămas uimit: „O să îmi comand și eu” | EXCLUSIV

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 16 mar 2024, 21:19

Ținuta incredibilă pe care a purtat-o Armin Nicoară la Insula de 1 milion

Sursa: Kanal D

Armin Nicoară, unul din concurenții care participă la „Insula de 1 milion”, i-a uimit pe ceilalti concurenti, dar și pe Cosmin Cernat, cu ținuta sa extravagantă.

Cei 50 de concurenți au ajuns în Republica Dominicană și sunt pregătiți să pornească în aventura vieții lor.

Cum a fost îmbrăcat Armin Nicoară în prima zi pe insulă

Nicoară Armin-Vasile-Rusalin are 28 de ani și este din Timișoara. Acesta e pregătit să își depășească limitele și să demonstreze că poate lupta, în ciuda bolii sale: diabet zaharat. Artistul se mândrește cu o carieră muzicală de succes ca saxofonist și alături de soția sa, Claudia Puican, formează unul dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri de artiști din România.

Armin Nicoară a ieșit deja în evidență prin costumația sa ieșită din comun. Sacoul său mov cu paiete l-a uimit chiar și pe prezentatorul Cosmin Cernat, care a mărturisit că ar vrea și el unul la fel.

Cosmin Cernat: Ai fost extrem de spectaculos, dar explică-mi și mie cum ai reușit să cari sacoul ăsta până aici!

Armin Nicoară: Bineînțeles că lumea știe că eu strălucesc în lumina reflectoarelor, dar astăzi, pe barcă, cu soarele în față, am strălucit și în razele soarelui și cum toată

lumea mă știe saxofonul cu diamante, am venit și cu sacoul care sclipește pe „Insula de 1 milion” în razele soarelui.

Cosmin Cernat: Frumos ai spus așa. Și eu sunt în lumina reflectoarelor, dar n-am sacou ca al tău, așa că o să îmi comand și eu unul până la urmă, dar nu știu ce culoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Urmariti momentul in video-ul de mai jos:

Armin Nicoară a primit ultimatum de la Claudia Puican

La plecarea din România, Armin Nicoară a mărturisit că soția sa îl așteaptă deja acasă cât mai repede, însă concurentul e pregătit să rămână cât mai mult pe insulă, pentru a se autodepăși.

Citește și: ''Se desparte de mine dacă...'' Armin Nicoară, ultimatum de la Claudia Puican! Ce condiție i-a pus soția lui, după ce a aflat că va participa la "Insula de 1 milion"

Artistul vrea să își testeze limitele în cel mai amplu experiment social televizat, însă decizia de a participa nu a fost deloc una ușoară. Soția sa, Claudia Puican, nu a fost tocmai entuziasmată de alegerea pe care a făcut-o și i-a dat un ultimatum!

Am primit ultimatum de la Claudia. Mi-a spus că dacă nu mă întorc acasă mai repede, va pleca de acasă, se desparte de mine. Mi-am dorit foarte mult să ajung la emisiunea asta, dar asta este situația. Nu avem ce face”, a declarat Armin Nicoară, la plecarea din România.

Armin Nicoară este unul din cei 50 de concurenți care participă la cel mai amplu experiment social televizat, difuzat sâmbătă și duminică, de la ora 21:00 și luni, de la ora 20:00, la Kanal D.