Tipa asta a vrut sa fie sexy si a inceput sa danseze provocator in club, dar nu si-a dat seama ca se umileste singura! Toti s-au tavalit de ras cand s-au uitat la fundul ei si au vazut ce ii iesea din blugi! Cat de jenant!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 07 dec 2017, 16:54

Tanara din imaginile alaturate a vrut sa se faca remarcata intr-un club, insa rezultatul final a fost umilitor pentru ea.

In incercarea de a-si face posteriorul sa para a fi mai mare decat in realitate ea si-a pus in blugi, pe langa fese, doi bureti rotunzi. Doar ca trucul ei nu s-a dovedit a fi tocmai inteligent.

In timp ce era pe ringul de dans si se misca de zor pe o melodie, buretii s-au deplasat de la locul lor si au inceput sa iasa din blugi, spre amuzamentul celor din jurul ei.

Unii dintre cei prezenti la scena au scos imediat telefoanele si au inceput sa filmeze momentul umilitor, dupa care l-au postat pe retelele de socializare.

Iata imaginile:

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.