Tips and tricks - amenajarea băii într-un stil modern. Alege înțelept

Author: Oana Iosif

Te-ai decis să reamenajezi baia și să înlocuiești obiectele sanitare?

Atunci ai posibilitatea să înlocuiești vechea cadă cu o cada baie freestanding. Aceasta poate fi amplasată în orice loc al încăperii, și astfel vei beneficia de un stil modern. Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să cunoști despre cele mai importante produse pe care le poți achiziționa.

Cada de baie freestanding

Cada de baie freestanding sau cada tip insulă reprezină o bună variantă de înlocuire a vechiului model. Tehnologia din prezent permite fabricarea acestor produse sub numeroase forme, astfel încât să se potrivească cât mai bine cu încăperea ta și să se adapteze stilului tău. În mediul online vei găsi următoarele modele:

·      cadă freestanding dreptunghiulară - este o variantă clasică, asemănătoare ca formă cu o cadă normală. În funcție de spațiul de care dispui o poți poziționa lângă un perete, însă nu este necesar să o încastrezi;

·     cadă freestanding ovală - este un model modern pe care îl poți amplasa acolo unde îți dorești fie în mijlocul încăperii, fie lângă un perete;

·     cadă freestanding asimetrică - dacă stilul tău este unul minimalist, atunci acest model ți se poate potrivi. Important este să știi că poți alege să comanzi această cadă pe măsurile de care ai nevoie;

·     cadă freestanding pătrată - la fel ca și modelul dreptunghiular, poți alege să amplasezi cada pătrată lângă un perete, dacă spațiul tău este unul de dimensiuni reduse.

Accesorii

Un alt avantaj al căzii freestanding este acela că o poți accesoriza așa cum dorești. De exemplu, poți achiziționa un model cu susținere formată din: picioare, suport de lemn, piatră sau metal, sau pur și simplu să o amplasezi direct pe pardoseală. Rafturile de depozitare pentru produsele de îngrijire corporală sau pentru prosoape le poți poziționa oriunde în jurul căzii, astfel încât să-ți fie cât mai la îndemână și să te bucuri de o baie cu adevărat modernă.

Bateria de baie

Despre bateria de baie este util să cunoști că o poți amplasa pe marginea căzii sau direct în pardoseală. În felul acesta vei scapă de instalațiile de apă și de scurgere la vedere. Montajul este unul simplu, iar un instalator profesionist te poate ajuta în acest sens. Nu uita să verifici și pardosela, deoarece aceasta trebuie să suporte greutatea căzii.

Materiale

Vei fi plăcut surprins să afli că pentru fabricarea căzilor freestanding se pot utiliza diverse materiale. Fiecare deține anumite proprietăți care vor face ca investiția ta să fie una pe termen lung. Printre cele mai importante materiale vei regăsi: fonta, acrilul, compozitul, fibra de sticlă.

Oglinda de baie

Despre oglinda de baie trebuie să știi că reprezintă pe lângă cadă un obiect important din baia ta. În situația în care nu dispui de multă lumină naturală, atunci este indicat să alegi un model cu led. Vei descoperi numeroase modele dotate cu lumina de care ai nevoie, pornind de la o nuanță rece și ajungând la una caldă. Mai mult, dacă spațiul tău este unul mic și ai nevoie de loc pentru depozitare, atunci un model de oglindă cu dulăpior poate fi cel mai potrivit. Alte modele pe care le poți alege sunt: rotunde, pătrate, dreptunghiulare, cu funcții. Acestea se referă la posibilitatea de dezaburire, afișarea orei și a temperaturii.

Pe site-ul lux-sanitary.ro vei descoperi o gamă variată de căzi freestanding și alte produse sanitare sau oglinda baie, astfel încât să alegi doar ce este potrivit pentru ține. Nu uita să verifici dimensiunea, să citești descrierea și apoi poți plasa comanda online. Amenajează baia așa cum îți dorești, cu cele mai calitative obiecte sanitare!

 

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0760077183