Tips&tricks: care sunt accesoriile pentru baie care nu trebuie sa-ti lipseasca?

Author: Amalia Georgescu

Urmeaza sa-ti decorezi sau sa-ti renovezi baia si ai nevoie de ajutor cand vine vorba despre cele mai interesante si moderne accesorii pentru baie? Descopera-le rand pe rand, pentru a putea lua cea mai buna decizie cand vine vorba despre amenajarea unuia dintre cele mai importante spatii din locuinta personala!

De la dispenserele pentru sapun, pana la suporturile pentru hartia igienica, suporturi pentru prosoape si periile de wc, pe toate le poti comanda online foarte usor!

Dispenserele pentru sapun, unele dintre cele mai importante accesorii pentru baie

Daca te-ai saturat sa folosesti savoniera si sapunul solid, atunci trebuie sa stii ca poti investi intr-un dispenser, pe care sa il poti utiliza foarte usor. Este suficient sa apropii mana de acest accesoriu, iar sapunul lichid va curge automat. Mai mult, trebuie sa stii ca poti pune dispenser-ul direct pe lavoar sau il poti monta pe perete, daca iti este mai usor asa.

Inele pentru prosoape

Printre accesoriile carora mai trebuie sa le acorzi o atentie deosebita se numara si inelele de prosoape. Cu ajutorul acestora iti poti pastra prosoapele foarte bine organizate. Ramane la alegerea ta daca iti doresti inele mai micute sau inele mai mari, in functie de tipurile de prosoape pe care le folosesti.

Suporturi pentru hartia igienica

Suporturile pentru hartie igienica pot fi montate in perete, aproape de vasul de toaleta sau pot fi individuale, asezate pe un cadru suficient de inalt, incat sa poti ajunge la el foarte usor. Cu ajutorul acestor accesorii te bucuri de confort si accesibilitate.

Perii pentru wc

Periile pentru wc au fost special concepute incat sa te ajute sa cureti vasul de toaleta in doar cateva momente. Este vorba despre obiecte usor de manevrat, care sunt realizate din materiale de calitate, rezistand astfel o perioada indelungata, indiferent cat de des le folosesti.

Agatatori

Daca nu iti plac inelele pentru prosoape, nicio problema! Poti investi in agatatorile practice, care se aplica direct pe perete cu ajutorul unei ventuze. In functie de inaltimea pe care o ai, poti monta agatatorile mai sus sau mai jos.

Pachete complete

Despre pachetele complete trebuie sa stii ca sunt extrem de avantajoase si atractive, intrucat contin toate accesoriile de care ai nevoie intr-o baie. De la suporturile pentru hartie igienica, pana la periile de wc si agatatorile practice, toate sunt incluse in aceste tipuri de pachete.

Cel mai important avantaj de care ai parte atunci cand investesti intr-un pachet complet este acela ca toate accesoriile sunt realizate din acelasi timp de material, asa ca vei obtine o imagine unitara si atractiva din punct de vedere vizual!

Baterii

Pe langa toate accesoriile mentionate anterior, trebuie sa te gandesti si la tipurile de baterii pe care ti le doresti. De exemplu, daca pentru lavoar trebuie sa alegi o baterie care sa fie suficient de inalta, incat apa sa curga eficient, pentru dus poti opta pentru o baterie simpla, clasica sau pentru una termostatata, cu ajutorul careia sa poti seta usor temperatura apei.

De la Baterii-lux.ro iti poti comanda toate obiectele sanitare de care ai nevoie intr-o baie! De la seturi dus sisteme moderne, pana la agatatori, savoniere, dispensere si perii de toaleta, toate sunt disponibile online. Iti poti plasa comanda in doar cateva momente de pe orice dispozitiv conectat la Internet!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0721482872

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.