Patrizia Paglieri și-a surprins colegii de la Dimineața cu noi cu una dintre cele mai delicioase rețete de sparanghel cu guacamole. Chef a dezvăluit și câteva dintre trucurile pe care le folosește atunci când pregătește această gustare inedită. Iată de ce ingrediente aveți nevoie pentru a pregătit cea mai delicioasă rețetă de guacamole.
Tips & Tricks cu Patrizia Paglieri. Cum să pregătești cea mai delicioasă rețetă de sparanghel cu guacamole la Dimineața cu noi, 28 martie 2022
Patrizia Paglieri a dat câteva ponturi secrete despre cum să pregătești cel mai bun goacamole. Aceasta i-a surprins pe matinali cu una dintre cele mai speciale rețete, care se pregătește în câțiva pași simpli.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
”Aici avem mult avocado. Astăzi facem goacamole și am o recomandare pentru cine vrea să facă. Vă recomand să cumpărați avocado cu minim șase zile înainte...De obicei cumpăr verde și îl las șase zile afară și sunt perfecți...Am pus apă pentru sparanghel, îi fierb puțin pentru paste, asta este rețetă de paste. Ne-am gândit să gătim și cu legume de sezon”, a spus Patrizia Paglieri.
Rețetă de sparanghel cu guacamole
Iată de ce ingrediente aveți nevoie pentru a pregăti cea mai delicioasă gustoare. Chef Patrizia Paglieri a dezvăluit câteva tips & tricks pe care le puteți aplica cu ușurință și voi acasă.
Ingrediente guacamole:
- 4 bucăți avocado
- 15 roșii cherry
- 70 ml suc lime
- 1 lingură de coriandru
- 60 gr ceapă
- 3 linguri de ulei de măsline
- 1 pachet nachos
- 1 ardei iute
Ingrediente sparanghel:
- 1 sparanghel
- 300 ml smântână
- 1 ceapă mare
- 80 ml coniac
- 80 gr unt
- 400 gr paste