Tipuri de Rochii Elegante Atrăgătoare Pentru 2021

Author: Ana Filip

O rochie bine aleasă poate transforma orice femeie într-o zeiţă şi este o achiziţie importantă. Indiferent dacă se pregătesc pentru un eveniment important sau vor doar să-și îmbogăţească garderoba cu o piesă nouă şi modernă, femeile sunt deseori în căutare de rochii elegante de damă.

Eleganța este un stil pe care orice femeie ar trebui să-l îmbrățișeze, deoarece pune în lumină toate atuurile unei femei, de la alură, mișcări, gesturi și până la rafinament. Pentru a te ajuta să faci cea mai potrivită alegere cu scopul de a avea o ţinută spectaculoasă, am pregătit o selecţie de rochii elegante de damă scurte sau lungi, potrivite pentru evenimente de seară sau de zi.

Rochii elegante de nuntă

În 2021 rochiile cu trenă sunt în trend şi pot fi cele mai potrivite pentru o nuntă! Acest detaliu face ca rochia să aibă o alură ameţitoare şi, totodată, elegantă, solemnă şi rafinată. Cu o rochie cu trenă poţi să fii sigură că nu vei trece neobservată la nicio nuntă, indiferent de rolul pe care îl joci.

Însă, dacă vei alege acest tip de rochii elegante de nuntă va trebui să fii atentă la mişcări şi la lungimea trenei, astfel încât nimeni să nu calce pe ea. De aceea, dacă ştii că dansul îți va capta toată seara, ar fi bine să iei în considerare un model cu trenă mai scurtă sau o rochie elegantă scurtă.

Rochii elegante de zi

În 2021, dacă eşti în căutare de rochii elegante de zi, ai putea să alegi un model cu volane sau cu pliuri în zona decolteului, a taliei sau a mânecilor. Detaliile pot fi imperceptibile şi se pot ataşa astfel încât să creeze o cascadă irizantă de culoare şi delicateţe.

De asemenea, ai putea să alegi un model tip sirenă care îţi va crea o siluetă de basm şi va atrage toate privirile. Nu uita că rochiile lungi în această formă sunt clasice şi nu se demodează niciodată, fiind perfecte pentru evenimente de zi.

Un alt model de rochie elegantă de zi pe care îl poţi alege în 2021 este cel cu bustieră! Se pare că niciun eveniment solemn de zi care necesită o ţinută elegantă nu este complet fără o astfel de ţinută! Pentru a completa rochia într-un mod rafinat şi a nu te expune excesiv, o poţi accesoriza cu un şal elegant.

Rochii elegante de seară

Anul acesta, printre cele mai căutate rochii elegante de seară sunt cele transparente. Le poţi vedea la orice eveniment social, purtate de vedetele de teatru sau de film şi sunt o alegere extrem de feminină şi de provocatoare.

Rochiile elegante de seară cu broderii aplicate, cu dantelă sau cu detalii florale sunt la modă în acest an şi, totodată, cele mai potrivite pentru evenimente formale. Tendinţele pentru rochiile elegante de seară sunt bogate în culori vibrante, lucru pe care îl poţi remarca în majoritatea colecţiilor designerilor celebri.

De asemenea, decolteurile îndrăzneţe câştigă teren şi, dacă lasă senzaţia că expun mai mult decât s-ar cuveni, sunt perfecte pentru o petrecere de seară!  Astfel, în 2021, decupajele pot ajunge până în talie!

Rochii elegante scurte

Multe femei aleg pentru petrecerile de seară sau de zi rochii elegante scurte. Acestea par potrivite pentru toate ocaziile, de la baluri şi majorate, până la petrecerile între prieteni, nunţi sau întâlniri romantice. Însă, conform regulilor general acceptate, această rochie este potrivită doar pentru petrecerile care încep înainte de ora 19.

Vei găsi diverse modele de rochii elegante scurte din mătase sau satin şi toate sunt în trend în 2021. Pentru femeile plus size, aceste rochii vor arăta fabulos dacă sunt purtate cu lenjeria corespunzătoare. De asemenea, se pot alege modele cu umerii goi sau acoperiţi şi decolteu de orice formă, iar culoarea poate varia de la cea neutră la cea vibrantă şi luminoasă.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.