Tipurile de pilota, in functie de umplutura si material

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 mar 2018, 14:31

Pilota este urmasa delicata si fina a greoaiei plapumi, care si-a castigat rolul de vedeta a dormitorului datorita caracteristicilor pe care le poate indeplini.

Daca doriti ca somnul sa va fie placut, confortabil si relaxant, atunci trebuie sa tineti cont de modul in care va pregatiti patul pentru culcare si de calitatea produselor pe care le veti achizitiona.

Gama de produse de profil este foarte variata, fiecare putand sa gasesca modelul pe care si-l doreste, atat din punct de vedere al designului, cat si al calitatii si al pretului.

Se pot achizitiona pilote de calitate superioara, pilote destinate tuturor anotimpurilor sau pilote ieftine, destinate strict unui anotimp.

In functie de dorintele si nevoile dumneavoastra, va veti putea achizitiona modelul cel mai potrivit.

Pilote cu umplutura de gasca

Pilotele cu umplutura din pene de gasca reprezinta o varianta foarte buna, acestea oferind confort si putand fi achizitionate la diverse dimensiuni si preturi. Produsele se pot intretine foarte usor comportandu-se foarte bine in masina de spalat. Pilota detine un plus la calitate, materialul exterior fiind realizat din bumbac tratat anti-acarieni. Acest tip de pilota este destinat folosirii pe timpul iernii, iar dimensiunile variaza astfel incat sa va puteti achizitiona varianta cea mai potrivita.

Exista modele a caror umplutura este realizata 50% din pene de gasca si 50% din puf de gasca, extreme de placute, usoare si confortabile.

Pilote cu umplutura de lana

Pilotele cu umplutura de lana reprezinta o modalitate foarte buna pentru a traversa iernile reci. Materialul exterior este fabricat din bumbac, iar lana folosita pentru realizarea umpluturii asigura confort si caldura. Acest tip de pilota poate fi igienizat in masina de spalat, insa fara folosirea functiei de centrifugare.

Si in cazul pilotelor cu umplutura de lana, dimensiunile variaza semnificativ, astfel incat sa puteti achizitiona modelul potrivit fiecarui model de pat.

Pilote din poliester

Tot pentru iarna puteti achizitiona pilote realizate din cele mai bune materiale care au rolul de a asigura circulatia aerului. Acestea sunt realizate din bumbac la exterior si au umplutura din poliester. Se pot spala in masina de spalat, iar dimensiunile la care pot fi comandate sunt variate.

Pentru perioadele de vara puteti cumpara pilote usoare si delicate, umplute cu poliester si imbracate la exterior in bumbac. Sunt extrem de fine si usor de intretinut, putandu-se igieniza in masina de spalat, chiar si la temperatura mare.

Pilote din microfibra

Pentru cei mai practici, exista varianta pilotelor din microfibra, care pot fi folosite atat vara, cat si iarna. Pilotele patru anotimpuri sunt realizate din materiale de calitate, exteriorul fiind realizat din bumbac, iar umplutura din poliester. Sunt pilotele care asigura circulatia constanta a aerului si nu permit stagnarea umiditatii.

Pilote hipoalergenice

Pentru cei dintre dumneavoastra care manifesta un fond alergic accentuat, pilotele hipoalergenice va vin in ajutor prin intermediul materialelor tratate in acest sens. Puteti achizitiona pilote hipoalergenice atat de vara, cat si pentru iarna, la diferite dimensiuni, potrivite oricarui tip de mobilier.

Pilotele din nanofibra

Pilotele din nanofibra pot fi procurate atat pentru vara, cat si pentru iarna, cu un design special si la diverse dimensiuni.

Atunci cand doriti sa va cumparati pilota potrivita, nu trebuie decat sa va hotarati ce pilota preferati, ce tip de umplutura, ce design, simple sau imprimate, daca veti alege un model de calitate superioara sau o pilota mai ieftina. Varietatea de modele va va ajuta sa gasiti pilota de care aveti nevoie. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.