Tiramisu la pahar

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 02:16

Cost estimativ: 50 lei pentru 6-8 persoane

 

Ingrediente

400 g piscoturi de sampanie

O cana mare cafea neindulcita

350 g mascarpone

6 oua

6 linguri de zahar

O portocala

O lingura de cacao cu varf

O lingurita lichior de cafea sau de ciocolata

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O lingurita extract de vanilie

 

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu

aromele si coaja de portocala, apoi se adauga mascarpone.

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bat ca pentru bezea.

Se adauga albusurile peste crema de mascarpone cu galbenusuri, avand grija sa se pastreze consistenta spumoasa.

Se inmoaie piscoturile in cafea, apoi se pun cate 2-3 piscoturi in fiecare pahar.

Se toarna crema astfel incat sa se umple paharul, reusind sa se acopere nivelul piscoturilor.

Se presara cu cacao si se da la rece timp de 3-4 ore sau chiar peste noapte.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.