Titus Steel a recunoscut, în exclusivitate la „În Oglindă”, ce ar fi făcut diferit după divorțul părinților: „Te deranjează, te doare”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 aug 2023, 06:15

Titul Steel a trecut pragul emisiunii „În Oglindă” și a vorbit, fără nicio reținere, despre o perioadă destul de încărcată emoțional din viața lui, atunci când a trebuit să facă față unui val de schimbări venit în urma divorțului părinților.

Titus Steel a venit, săptămâna aceasta, în platoul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Acesta și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa, și anume, momentul în care părinții lui au divorțat.

Titus Steel nu a primit bine vestea divorțului părinților

Titus Steel admite că stilul de viață al tatălui său l-au împins în brațele unei alte femei, ceea ce a și dus la divorțul părinților. În cele din urmă, acesta și fratele lui au decis să plece la tatăl lor, în Germania, unde au locuit împreună cu cea care avea să le devină mamă vitregă.

„Am avut o copilărie fericită, o familie cu posibilități financiare, datorită faptului că tatăl meu lucra în străinătate, avea un job (n.r.

loc de muncă) foarte Ok și ne învârteam printre oameni și familii tot așa, financiar OK.

În 90, deja de despărțise de mama. El, plecând din țară și revenind, se menținea această iubire în felul ăsta în care s-au obișnuit, ca părinți. Fiind în țară, au luat-o lucrurile razna. Și tata a înșelat-o pe mama mea și chestii de genul ăsta.

Citește și: ”Ai ajuns să ne fie rușine că porți numele de Prodan” Anamaria Prodan, dezvăluiri despre cel mai dur capitol din viața ei. Cum a ajuns impresara să plece în America fără nimic, doar cu un geamantan cu haine

El era un om... îi plăcea distracția foarte mult, petrecerile. E inevitabil să apară o persoană sau o fată care să aibă plăceri.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Atunci când ești un copil care trece printr-o despărțire și îți vezi tatăl într-o parte și mama într-o parte, undeva, în subconștient, te deranjează, te doare.

Eu și fratele meu am ales să plecăm la tata, în Germania, fără să ne gândim că o lăsăm pe mama singură acasă, în România”, a declarat Titus Steel.

Titus Steel a fost cucerit de viața occidentală

Titus Steel recunoaște că viața de care a avut parte peste hotare a fost una „ca în filme”. Deoarece diferențele dintre România și Germania erau colosale, acesta și fratele lui au fost de-a dreptul fascinați de ceea ce se întâmpla acolo.

Acum, după ce anii au trecut, a mărturisit că experiența de viață îl face să vadă lucrurile altfel.

Citește și: Cine a salvat-o pe Maria Ghinea din mâinile călăului ei. Interpreta de muzică populară a făcut mărturisiri tulburătoare despre fostul soț: "Îmi făcuse o spânzurătoare și mă aștepta"

„Noi eram entuziasmați de Germania, Occident, plecăm în străinătate. Toți voiam să plecăm.

Trăind cu tata și noua lui femeie, cu care s-a și căsătorit, era o chestie, dar a trebuit să ne obișnuim. Pe de altă parte, dacă regret un lucru, îmi pare rău că n-am rămas, de fapt, cu mama. Acum, fiind un om matur, pe picioarele mele, văd altfel lucrurile”, a mai povestit acesta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?