TJ Miles a recunoscut tot la „Detectorul de minciuni”! A făcut sau nu închisoare celebrul vlogger: „Am fost nevinovat”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 iul 2023, 03:05

TJ Miles a recunoscut tot la „Detectorul de minciuni”! A făcut sau nu închisoare celebrul vlogger: „Am fost nevinovat”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Toată lumea îl știe, toată lumea îl cunoaște. TJ Miles, unul dintre cei mai celebri vloggeri, a venit în ultima ediție de astăzi a emisiunii „Detectorul de minciuni” și a făcut dezvăluiri incendiare!

Invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, TJ Miles a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața sa. Vloggerul a recunoscut dacă a câștigat bani necurați, dar și dacă a făcut vreodată închisoare pentru faptele sale. 

TJ Miles a câștigat bani din ilegalități. Despre ce fapte este vorba

Întrebat de Oana Radu dacă a câștigat vreodată bani din ilegalități și rugat să dea și exemplu, TJ Miles a răspuns sincer, preferând, totuși, să spună cu lux de amănunte

ce nu a făcut ilegal.

Citeste si: DJ Harra a dezvăluit cu ce vedetă ar avea o noapte de amor! Pe cine ar alege artista dintre Victor Slav și Ion Țiriac: „Este un bărbat foarte frumos”

„Da. Sunt chestii pe care nu le-am spus niciodată, sunt chestii noi. Lumea știe că am făcut chestii, am zis întotdeauna în vlogurile mele, dar n-am zis amănunte și detalii.

Pot să spun ce n-am făcut. N-am folosit fetele niciodată, am respect pentru fete, îmi iubesc mama prea mult să mă duc să fac o fată să facă chestii pentru mine și n-am vrut să fac asta, și nu am prostit oameni bătrâni să le iau banii, n-am făcut fraudă niciodată în viața mea. Am fost, pur și simplu, departe de fete, departe de fraudă, departe de oameni care n-au putut să ia decizii corecte, adică oameni cu probleme mintale sau fete care, săracele, nu știau ce să facă, și pur și simplu am făcut o chestie pe care dacă n-o
făceam eu, o făcea altcineva”
, a mărturisit TJ Miles.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

TJ Miles a ieșit din închisoare după o zi. Cu ce a fost găsit vinovat

În trecut, vloggerul TJ Miles ar fi fost arestat pentru o singură noapte dar, dat fiind faptul că nu a fost găsit vinovat cu nimic, a fost eliberat.

„Nu am fost niciodată găsit vinovat. Am fost nevinovat, am câștigat. Într-o celulă am fost arestat, da. N-am stat mult, am intrat și am ieșit după o zi, vorbesc de chestia unde stai și aștepți ca să vezi dacă o să te duci la închisoare, peste noapte.

Citeste si: DJ Harra, despre cum este să fii singurul DJ topless din România. Artista a pozat în PlayBoy pentru o sumă de ordinul miilor de dolari! „Eram într-o perioadă în care aveam nevoie foarte mare de bani”

(...) Nu a venit nimeni să mă ia, hai să vă spun cum a fost treaba, asta este pe Internet. Prima dată când am avut eu chestia mea, căderea mea, în Canada sunt legile foarte tari. Dacă promiți să apari când te cheamă ei, poți să ieși. Dacă ai chestii mai vechi, nu poți să mai promiți că apari, că deja te-au prins odată și dacă n-ai câștigat cazul ăla și ești deja cu o recidivă, trebuie să te duci la închisoare.

Prima dată când m-a prins, adevărat, nu a fost nimic în trecut, am avut cazier curat, m-au prins, am fost lăsat să plec, iar apoi a doua oară când m-au prins, între timp, m-am confruntat cu prima chestie, și m-a prins încă odată și n-aveam nicio chestie de dinainte, că eu am bătut-o (n.r.: a câștigat procesul) și am putut să ies”, a povestit TJ Miles.