Toamna, anotimpul perfect pentru a merge la SPA si la tratamente de infrumusetare!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 04 oct 2020, 10:30

Toamna nu ar trebui sa insemne pentru femei doar pregatirea de provizii pentru iarna, ci si un moment numai bun de infrumusetare, de tonifiere a corpului dupa o vara fierbinte.

Toamna se numara bobocii, spune o vorba din popor, iar noi am putea reformula ca: toamna se numara ridurile provocate de statul la plaja ore intregi, cand pielea se deshidrateaza si are nevoie de improspatare. Anita este o tanara de 21 de ani care stie ca frumusetea trebuie intretinuta in orice anotimp, dar mai ales in acest sezon, cand pielea are nevoie de hidratare mai intensa. Asa ca a ales sa mearga la un centru de infrumusetare.

Odata ajunsa la salon, Anita este asteptata de Andrei, specialist in kinetoterapie si ritualuri SPA. El i-a pregatit tinerei un masaj de toamna cu mango si fructul pasiunii: „ Maimutele, ca sa sara din copac in copac, sa aiba energia necesara, consuma seminte de mango ”, lauda specialistul unul dintre ingredientele folosite.

Prin miscari circulare se dezvolta cheratina din corp si curata pielea foarte bine.

Si enzimatic pentru ca o si dizolva. Vom avea o piele curata, neteda si pregatita pentru urmatorul pas al tratamentului. Dupa o perioada de expunere la soare, pielea este lezata, noi o supune cam 2-3 luni la soare si-atunci are nevoie de o regivorare
”, continua specialistul.

Convinsa de beneficiile masajului, Anita se bucura de ritual precum o printesa, in varianta moderna. Chiar daca masajul este destul de intens, bronzul, obtinut in timpul verii, nu dispare deoarece totul se face la rece.

Spre deosebire de alte terapii spa, ritualul cu mango si fructul pasiunii are grija si de ten.

##VIDEO122607##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.