Toamna cu noi inceputuri pentru Andreea Mantea si fiul ei, David! Iata ce dezvaluiri inedite a facut indragita vedeta!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 oct 2021, 10:57
Andreea Mantea si David Foto(4)
Andreea Mantea in platoul Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea a facut cele mai emotionante marturisiri despre ce simte ca David a crescut si urmeaza sa inceapa clasa zero, dar si despre noul ei proiect.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, care se bucura de admiratia unui public variat. In aceasta toamna, Andreea va aduce in atentia telespectatorilor o emisiune inedita, "O noua sansa", incepand din 11 septembrie, in fiecare sambata, de la ora 20:00, la Kanal D. Pentru ca ea insasi este o femeie extrem de sensibila, Andreea Mantea va prezenta romanilor cele mai emotionante povesti de viata, regasiri tulburatoare, speranta si multe trairi intense in fiecare sambata seara.

Noua productie ce va fi prezentata de Andreea Mantea este inspirata din formatul international de succes, "Second Chance", realizat in Turcia, in care oameni din Romania vor aduce in atentia publicului povesti cutremuratoare din viata lor, sau greseli facute in trecut, pe care isi doresc sa le recunoasca sau sa le indrepte. Iar indragita prezentatoare TV, va incerca pe cat posibil sa fie mediatorul acestor persoane greu incercate de soarta.

Toamna cu noi inceputuri pentru Andreea Mantea si fiul ei, David!

Invitata in platoul Teo Show, Andreea Mantea, alaturi de David, a facut cateva dezvaluiri inedite despre marele eveniment din viata sa ce se va produce in curand si anume faptul ca fiul ei va incepe clasa zero si impreuna au mari emotii pentru noul inceput. Iar pe de alta parte, indragita vedeta a recunoscut ca are de asemenea mari emotii si pentru debutul noii sale emisiuni "O noua sansa", ce va incepe sambata, 11 septembrie, la Kanal D.

Micutul David a dezvaluit ca se simte fericit de faptul ca va merge la scoala, insa in acelasi timp este si destul de trist deoarece va trebui sa se trezeasca devreme in fiecare dimineata de luni pana vineri.
Pe de alta parte, Andreea Mantea a desinuit o mare temere de-a fiului ei, David. Acesta i-a marturisit mamei sale de curand ca se teme sa nu aiba fetite putine in clasa si nu va putea sa isi aleaga o prietena.

"Mi-e teama sa nu se integreze! El are niste cerinte aparte! El nu e un copil obisnuit! Nu, i-a asculta! De ce te temi tu la scoala? Care e temerea ta cea mai mare?(...) Aia cu fetitele... Ca nu sunt suficiente fetite in clasa si ca vor fi prea multi baieti si prea putine fetite si ceilalti baieti o sa le ia pe toate!", a

spus Andreea Mantea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La sugestia lui David, Andreea Mantea a vorbit despre problema de sanatate de care sufera de ceva vreme.

Vedeta a marturisit ca a capatat o boala autoimuna dupa nasterea fiului ei, din cauza unor alergii netratate corespunzator. Andreea Mantea a sustinut ca atunci cand trece printr-o situatie emotionanta sau stresanta, are tedinta de a se umfla cu 10 kilograme.

"Mami sufera de o boală autoimuna și de fiecare data cand se supara, mami se umfla vreo 10 kilograme! Nu e retinere de apa. Daca se linisteste, se desumfla! La orice fel de emoție. Ma expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec imbracata in ceva si se intamplă pe parcursul zilei sa ma desumflu si trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problema, de la vreo suparare acuta, a plecat de la niste alergii pe care nu stiam că le am, pe care le-am dobandit in urma nasterii acestui pui", a spus vedeta.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvaluiri-soc: "Ma duceam si stateam cu ea in cimitir, fie ca era ger, noapte, cald..." GESTUL pentru care vedeta TV a fost aspru judecata

Citeste si: Andreea Mantea, emotionata pana la lacrimi! Iata ce anume a impresionat-o profund pe indragita vedeta!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.